Elisa Huubis on nüüd saadaval Elisa uue rahvusvahelise originaalsarja "Rusikas" esimesed viis osa. Sari räägib külma sõja aegsest Soomest ja seal tegutsevatest spioonidest. Seda kõike ajal, mil nii CIA kui KGB soovivad omada kontrolli, kellest saab Soome järgmine president.

1955. aasta suvel intensiivistub Külm sõda Helsingis. Nii Nõukogude Liit kui USA suurendavad oma luuretegevust, kuna mõlemad kardavad, et Soome asub vastaspoolele seoses lähenevate presidendivalimistega. CIA toetab Karl-August Fagerholmi ja KGB Urho Kekkoneni, aga kes on Soome poolt? Seriaal jälgib salajase luurerühma tegemisi, mille missiooniks kaitsta Soome iseseisvust, vahendeid valimata.

Elisa sisuhankejuhi Toomas Ili sõnul pakub uus sari põnevat ja vaheldusrikast vaatamist tavapärastele külma sõja filmidele või sarjadele, sest tegevus toimub meile väga lähedal – Soomes. „Tõsielulistel sündmustel baseeruv kvaliteetsari "Rusikas" on järgmiseks hitiks meie menukate rahvusvaheliste originaalsarjade "Ivalo" ja "Kõik patud" kõrval. Juba detsembris liitub nendega ka Elisa Eesti esimene põnevussari "Reetur",“ lisab Ili.

"Rusika" esimesed viis osa on Elisa Huubis vaadatavad juba praegu ning viimased viis lisanduvad juba detsembris. Lisaks leiab Huubist mitmeid teisi tippsarjasid ja filme, sh. "Ott Tänak - The Movie“.