Marilyn Kerro (31) ja tema norralasest elukaaslase, ehitaja Mark Alexandr Hanseni (32) esiklaps, möödunud aasta juunis sündinud Kaius saab endale aasta lõpus venna või õe. Novembris aga näeb lõpuks trükivalgust Marilyni uus raamat, mis kannab sümboolset nime "Taassünd".

"See raamat on tõesti kaua valminud. Olin kahe pealkirja vahel, kas "Tagasi­tulek" või "Taassünd". Tagasi­tulek seepärast, et olen end läbi oma laste justkui üles leidnud ja eksirännakutelt tagasi koju jõudnud. Taassünd aga ­seetõttu, et suure osa selle raamatu ­kirjutamise ajast olen olnud lapseootel ja sümboolselt sünnibki nüüd koos teise lapsega ka kolmas laps," räägib Marilyn.

Marilyni sõnul on see raamat eelmisest hulga helgem ja positiivsem, aga ka informatiivsem – ta on suundunud hirmu- ja surnutemaailma mustast maagiast valguse poole, abiks kaitse­inglid. Ta ütleb: "Emadus on mu maailmapilti ja tunnete spektrit väga palju avardanud. Kogen, näen ja tajun paljut teisel tasandil ning usun, et saan tänu sellele rohkem nõu anda."