Läbi efektsete katsete näidatakse KVARK show'l teaduse põnevamat poolt. „KVARK show’ga astume teadusteatrist sammukese edasi ja otse Saku Suurhalli lavale, kus on parajalt ruumi, et tõeliselt võimsaid teaduskatseid teha. Mõni katse on isegi selline, mida pole varem sellises mastaabis sooritatud,“ sõnas üks KVARK show peaesinejatest Arnold Rein Tatunts. „Loodetavasti sünnib eesootaval show’l ka Guinessi rekord, mille püstitamisele saavad kõik pealtvaatajad kaasa elada.“

KVARK show’l kohtub teadus meelelahutusega ja koostöös jõuavad publikuni ennenägematud katsed. Lisaks Guinessi rekordi püüdmisele tõestatakse üheskoos, et hobuse üles tõstmiseks ei pea olema Pippi Pikksukk ja märulifilmides nähtavad plahvatused ei ole Tom Cruise’i personaalne kätetöö.

Euroopa suurimal teadusshow’l astuvad üles veel lindilkõndija Jaan Roose, trikijalgpallur Eno Lints, trummar Reigo Ahven, artistid Liis Lemsalu ja Bert On Beats ning mõminaräpparid Clicherik & Mäx.

KVARK show valmib koostöös „Rakett 69“ saate ülesannete loojatega. Etendused toimuvad 15. ja 16. novembril Saku Suurhallis. Lisainfo ja piletid leiab www.kvarkshow.ee või Piletilevist.

Vaata videot Liis Lemsalu katsetusest!