Oma etteaste 20 minutit varem lõpetama sunnitud Aubrey Graham ehk Drake otsustas vihavaenu hoidmise asemel vastata oma vihkajatele huumoriga, vahendab EntertainmentNews.

Kui laval olles püüdis "Hotline Bling" laulja suhteid publikuga lepitada, siis nüüd kirjutas 33-aastane räppar Instagramis uue vastuse: "Süžeepööre... ma just kirjutasin alla kümneaastasele elamisloale Camp Flog Gnaw muusikafestivalil. Andke andeks lapsed, aga te hakkate mind nägema IGA AASTA teie 30nda sünnipäevani."

Üleeile toimunud Räppari Tyler, the Creatori kontsert lõppes muusikute jaoks alandusega, sest fännid ootasid lavale üllatama hoopis artisti Frank Oceanit, kes on Tyleriga koos muusikat loonud.

Lavale astudes tabas Drake'i fännide pahameel ning publikust filmitud videotes püüdis ta publikuga suhet lepitada. "Nagu ma ütlesin, ma olen teie jaoks siin," ütles Aubrey Graham ehk Drake publikule. "Kui te soovite, et ma jätkaks, siis ma jätkan."

Publik jäi enda soovides kindlaks ning rahvas karjus kooris: "Ei!"
Rahvalt korvi saanud Drake leppis olukorraga. "Õhus on olnud armastust, minu nimi on Drake ning ma tänan teid," ütles artist enne lavalt lahkumist.

Vaata videot aset leidnud intsidendist siit: