Näitleja Tom Cruise murdis äärepealt käeluu, kui ühes Iirimaa pubis süüdistas joodikust iirlane multimiljonäri sigaretivarguses.

Kohaliku Iiri poliitiku Haely-Rae perekond on seotud pubiga, kus intsident aset leidis ning seetõttu mäletab mees ka rääkida, mis juhtus seoses 1991. aastal pubi lähedal toimunud filmivõtetega. Cruise filmis toona Iirimaal filmi "Far Far Away" ning otsustas oma abikaasa Nicole Kidmaniga külastada kohalikku pubi.

Abielupaar sisenes pubisse, varjates enda isikut päikeseprillide ning teksapükste abil. "Baarileti taga istus üks vanamees, kes hoidis leti peal oma jalutuskeppi ning rüüpas Guinessi," meenutab poliitik baarmeni juttu.

Kuulsad armutuvikesed tellisid kaks diietkoolat jääga baarimehelt, kes suundus seejärel tahatuppa askeldama. Tom Cruise ulatas oma käe leti taha, et sealt midagi haarata. Järsku kõlas vali prõmm. Guinessi rüüpav vanamees virutas täiesti jõust jalutuskepi baariletile, kus näitleja käsi murdsekund tagasi olnud oli.

Lärmi peale naases barman olukorda uurima. "Issake, ma kõigest üritasin jääd juurde võtma," olevat filmistaar öelnud.

"Jama jutt!" vastas vanamees. "Sa üritasid varastada Matti sigarette!"

Cruise jäi enda loos kindlaks. "Ma ei üritanud midagi varastada." Seejärel rüüpas näitleja veidike koolat ning lahkus pubist.

Baarmen meenutas hiljem, et täpsema löögiga oleks vanamees murdnud filmistaari käe.