Nimelt selgus, et Netflix ja Paramount asuvad koos looma "Beverly Hillsi võmmi" neljandat osa. See on juba päris mitmes Netflixi ja Eddie Murphy koostööprojekt.

Praegu on voogedastugigandi teenuses ka hästi vastu võetud biograafiline komöödia "Dolemite is My Name" ning alles hiljuti käisid ka jutud, et Murphy võib saada Netflixilt oma järgmise etteaste eest 70 miljonit dollarit.

Esimesed kolm filmi tootis Paramount Pictures, kelle abil sünnib ka neljas osa. Filmi taga seisab superprodutsent Jerry Bruckheimer ("Kariibi mere piraadid").

Paramount laseb järgmisel aastal välja ka Murphy "Coming to America 2" (Eestis "Prints Zamundast"), mis on muidugi samanimelise 1988. aasta hittfilmi järg.

2017. aastal selgus, et neljanda "Beverly Hillsi võmmi" filmi režisssöörid on belglased Adil El Arbi ja Bilall Fallah, kes on praegu hõivatud ühe teise seeria taaselustamisega. Selleks on Michael Bay, Will Smithi ja Martin Lawrence'i "Pahade poiste" ("Bad Boys") seeria kolmas osa "Pahad poisid kogu eluks", mis linastub Eesti kinodes 17. jaanuaril.

Murphy astub detsembris üles ka šketsisaates "Saturday Night Live", kus nägime teda viimati 35 aastat tagasi.