Telesaates "Hommik Anuga" külas käinud Baruto selgitas, et Jaapanis on sumomaadlejad väga kõrgelt hinnatud ja tahetud mehed, mistõttu ka temal korduvalt naistega veidraid olukordi tekkis. "Lähed õhtul magama, siis peab ikka aken olema kas trellitatud või lukus ja uks ka lukus," meenutas Baruto õhtut, mil naised suisa aknast sisse hakkasid ronima.

Kui saatejuht üllatunult uuris, mida sellised naised tahtsid, turtsatas Baruto lõbusalt naerma. "Ma arvan, et keset ööd, võib-olla juttu puhuda," naljatas ta ning tõdes, et tegelikult on paljude väikeste Jaapani naiste unistus, et neile sünniks tugevad ja suured pojad.

Kuigi naisi oli jalaga segada, siis sportlaste otsuseid juhtis klubi. "Meil olid klubi poolt oma reeglid, mida tohime, mida ei tohi. Klubi peremehe abikaasa tõi mulle ka erinevate sponsorite ja rikaste härrade tütreid, et tehke kohting."

Peagi ilmus Baruto ellu ka tema kallim Elena, keda keegi aktsepteerida ei soovinud. "Absoluutselt ei lubatud kohtuda, ei lubatud midagi. Eks ma seal ka olin juba selline põikpäine maamees juba mingil hetkel, kes oli saavutamas juba tippu. Eks ma ka läksin klubiga mingil hetkel natuke vastuollu."