Internetis tegutsevad petised on hakanud ahistama armastatud kokasaate karmi kohtunikku, kelle piltidega koduperenaistelt raha välja petavad, vahendab Mirror.

Hiljuti taas vallaliseks jäänud koka nimele on loodud konto Paul J Hollywood, millelt võeti ühendust mitme üksiku koduperenaisega. 53-aastase telenäoga profiililt hakati naistelt raha ning isegi alasti pilte nõudma.

"See on mu ainus konto ja ühelgi teisel Facebookis tegutseval kontol ei ole minuga mingit pistmist," teavitas Hollywood fänne võimalikust ohust. Postitusele vastas üle 300 inimese, kellest paljud tunnistasid, et võlts konto on ka nendega ühendust võtnud.

53-aastane Emma Norris selgitas, et temaga võtsid petised ühendust peale kommentaari avalikustamist, mille naine Hollywoodi jagatud retsepti alla lisas. "Nad kirjutasid mulle ja ma olin täiesti sõnatu, et Hollywood minuga kohtuda tahab. Korraks arvasingi, et Paul on huvitatud, kuid siis sain aru, et see ei saa reaalne olla."

Naine loodab, et see sõnum jõuab kõigi Hollywoodi fännideni ning kellegagi midagi kohutavat ei juhtu. "Ma olin nii lähedal, et nendega päriselt kokku saada. Kuna mulle Hollywood meeldis, siis olin väga haavatavas seisus. Kohutav."