Go-go tantsija ametit pidav Polina Glen olevat paarile lähedalseisvate allikate sõnul jätnud endast poole vanema Deppi maha eeskätt avalikkuse liigse tähelepanu tõttu, kuna terve maailma silme all elamist pidas neiu liiga hirmutavaks. Kuluaarides sahistatakse ka seda, et lisaks avalikkuse liigsele survele mängis lahkuminekus olulist rolli Deppi kohtuvaidlus eksabikaasaga.

Väidetavalt veetis Polina möödunud suve vaheldumisi Hollywoodis ja Moskvas ning on nüüd määramatuks ajaks kodumaale tagasi kolinud ning väldib meediaga suhtlemist. Levisid ka pulmakõlakad, kuid need on nüüdseks erinevate allikate poolt ümber lükatud. “Polina ütles Johnny’le, et igasugune abiellumine on hullumeelsus. Ta pages Venemaale ega taha kellelegi enam suhelda. Sel ajal kui nad suhtes olid, hädaldas Polina pidevalt, et Johnny tahab tema isa Gennadi ja ema Irinaga tuttavaks saada, aga ta ei soovinud seda, kuna mõlemad ta vanemad on Johnny’st neli aastat nooremad,” pajatasid jutukad allikad.

Küll aga on needsamad allikad surmkindlad, et venelanna tunded filmistaari vastu olid tõelised ega olnud tiivustatud kuulsusejanust. “See ei vasta tõele, et Polina oli Johnny’ga koos üksnes tolle kuulsuse pärast. Ta on hoidnud terve nende suhte vältel väga tagasihoidlikku joont, tegelenud tantsimisega ning ajanud omi asju. Johnny tohutu kuulsus ning kestev sõda Amberiga oli talle liiast. Selle kõrvalt ei jagunud Johnny’l Polinale piisavalt tähelepanu ja toetust.”