Muusikali produtsendi Anne Veesaare sõnul hakkab Valdma mängima sama osa Kaire Vilgatsiga. “Siis saab Viire teha oma teisi töid draamateatris ja Kaire oma väikest last kasvatada,” põhjendas Veesaar rolli dubleerimist.

Veesaar rääkis neljapäeval BNS-ile, et trupil on parajasti esimene proovipäev linnahallis ning seetõttu on segadust parasjagu.

“Aga tükk on metsikult naljakas,” ütles proovi jälginud Veesaar.

Muusikali peaosas on vaheldumisi Bert Pringi ning Tallinna linnateatri näitleja Andero Ermel. Üks kandvaid rolle on Hanna-Liina Võsal. Lisaks teevad kaasa Sepo Seeman ja Jaan Rekkor Endla teatrist, Tanel Saar ja Margo Teder VAT teatrist ning Anne Paluver, Raivo Rüütel, Kadri Adamson, Egon Nuter, Anu Saagim, Nele-Liis Vaiksoo, Kelli Uustani, Susan Lilleväli, Tatjana Mihhailova ja Kristina Vähi.

Muusikali lavastab Andrus Vaarik, lavastuse muusikaline juht on Erki Pehk rahvusooperist Estonia, koreograaf Juhani W. Rytkölä Helsingi linnateatrist, stepptantsud seab Aleksandr Ivaskevitš Vene Draamateatrist ning etenduse kunstnik on Reili Evart.

Tegu on tempoka situatsioonikomöödiaga, mis räägib 1930. aastate Ameerikast, kus peategelane Bobby Child viib hoolimata oma karmi ema ja tõusikliku mõrsja jõupingutustest ellu oma unistused: pankuritedünastia pärijat ei huvita rahamaailm, vaid hoopis teater, laul ja tants.

George Gershwini muusikal esietendub linnahallis 5. novembril. Muusikali mängitakse 12 korda. Piletihind jääb vahemikku 100-390 krooni. Pooled piletid on välja müüdud.

Etenduse toob lavale Smithbridge Productions, mis on alates 1998. aastast linnahallis publiku ette toonud seitse muusikali — “Kuningas ja mina”, “Linnupuur”, “Vampiiride tants”, “No, no, Nanette!”, “Hüljatud”, “Miss Saigon” ja “Oliver!”.