Carter kirjeldas hiljuti sotsiaalmeediasse postitatud pildiga, et sattus sügavasse masendusse, kui selgus, et õde Angel ja vend Nick talle lähenemiskeelu määrasid, vahendab Fox News. Veelgi enam haavav oli seik kohtust, kus õde staari sõnul selgelt valetas.

"Ma olen masenduses sellest, mis täna kohtus toimus," alustas Carter oma ahastavat kirjeldust. "Mu õde valetas üha uuesti ja uuesti ja kõik selleks, et mult relvaluba ära võetaks. Ta tegi seda venna Nicki jaoks. Nende eesmärk on, et ma ei räägiks, kuidas mu vend mitmeid naisi seksuaalselt ahistas ja vägistas. Ma allun küll kohtuniku käsule, kuid ei lõpeta ohvrite eest võitlemist, näiteks Melissa Schumani. Mind kurvastab kõik see, mida mu pere teinud on. Teie elu on murdnud mu südame."

Carteril on kohustus oma õest eemale hoida terve aasta ning terve selle aja vältel ei tohi ta omada ühtegi tulirelva. Endine lapstäht peab õest ja ta abikaasast, nende kodust ning töökohtadest püsima 92 meetri kaugusel. Ka sotsiaalmeedias on igasugune ähvardamine karmilt keelatud.

Varasemalt on Carter sotsiaalmeedia väitnud, et venna karmid süüdistused ei vasta tõele ja ta pole kedagi tappa kavatsenud. "Ma ei soovi kellelegi haiget teha, eriti oma perekonnale," kirjutas Aaron.

Aaron sai oma vanema venna tuules kuulsaks 1990-ndate lõpus. Tuntumad hitid pärinevad just järgnenud paarist aastast.