Kylie ja Kendall Jenneri isa võitis 1976. aastal Olümpia võistlused, kuid avalikkuse tähelepanu temalt kadus aastatega. Jenner jäi uuesti pildile alles uue perekonnaga tõsielusarjas üles astudes, vahendab Mirror.

Kui Jennerilt endalt küsida, siis väidab mees, et tõsielusari oli just tema idee. Ta selgitab, et vaatas üks õhtu Youtube'ist sarja " The Osbournes" ning just tänu sellele tuli tal idee, et ka Kardashianide ja Jennerite klann peaks sarnaselt oma populaarsust tõstma hakkama.

"Kris väidab, et see oli tema idee, aga mina olin see, kes selle mõtte edukalt Ryan Seacrestile maha müüs."

Mees meenutas, et kui seda telekanalile hakati pakkuma, tunnistasid sealsed otsustajad, et teavad kogu seltskonnast ainult Bruce'i. "Lõpuks sai see siiski loa suuresti tänu sellele, et mina olin avalikkuse tähelepanus ning see oli õige konks, millest kinni hakata."

Jenner väidab, et teadis juba enne telesarja, et tõenäoliselt kahjustab jäädavalt oma mainet ning tunneb selle mõjusid veel tänagi. "Mul ei ole senini üldse eneseaustust," tunnistas endine sporditäht, kuid kinnitas, et tegi seda kõike laste, eriti Kylie ja Kendalli, tuleviku kindlustamiseks.