Eksid peavad endiselt läbi rääkima, kuidas omavahel ära jaotada ühised varad ning kuueaastase tütre hooldusõiguse, vahendab Yahoo.

Tatum ja Dewan alustasid lahutusprotsessi juba ülemöödunud aasta aprillis. Abielu selgroo murdsid möödapääsmatud erinevused näitlejate vahel.

Septembris teatas 38-aastane Jenna Dewan, et ta on leidnud uue mehe, näitleja Steve Kazee, kellega koos näitlejatar ootab uut last. "Me oleme hullupööra õnnelikud, et meie pere saab juurde lisa!" ütles Dewan sügise alguses meediale.

Ühe allika sõnul saabusid uudised uue lapse ootusest kõigest mõned kuud pärast Kazeega kohtamist. "Ta on väga õnnelik," kirjeldas allikas toona Dewani hingeelu.

Kuigi uus paar on hoidnud enda armuelu rambivalgusest eemal, pole nad häbenenud üksteisele armastuse avaldamist sotsiaalmeedias. "Kuidagi on minule osaks saanud au saada enda kõrvale see inimene, kes saadab mind läbi elu pööraste keerdkäikude," kirjutas näitlejatari uus mees Kazee. "Ma jään alati tänulikuks, et et meie elud on üksteisega läbi juhuse põimunud."