Saadet juhivad kaks aktiivset noort inimest, kes on otsustanud maailma vallutada. Katrin ja Mihkel on olnud parimad sõbrad juba 10 aastat. Mihkel töötab igapäevaselt tehnoloogia valdkonnas ning lisaks arendab oma startupi. Katrin aga tegeleb audiovisuaalsete lahendustega.

Mihkel ja Katrin unistavad ning tegutsevad suurelt. Samas on neil elus ka palju tegemisi pekki läinud. Sealt saigi alguse idee alustada podcastiga ja jutustada läbi põnevate inimeste lugude, et see on okei, kui läheb pekki ja elus tulevad ette ebaõnnestumised. Oluline on mitte lasta ennast nendest “pekki minekutest” heidutada ja täiega edasi tegutseda.

“Mul on mega palju asju elus pekki läinud ja ma tahangi näha, kas teisel läheb ka,” räägib Mihkel. “No sama siin! Ja nagu me juba näinud oleme oma 52 episoodiga, siis jah, kõigil meil läheb täiega pekki, ka rikastel ja ilusatel!” lisab Katrin naljatades.

“Täitsa Pekkis” podcast üllatab uute pekki minekutega igal esmaspäeval! Seni on saates oma väljakutsetest rääkinud näiteks Liis Velsker, Epp Kärsin, Margus Vaher, Jesper Parve, Genka jpt.

Kuula Delfi Taskust põnevaid lugusid https://tasku.delfi.ee/taitsapekkis