Karmo sai kokku 42 punkti, Freddy 41. Kindlalt jäi viimaseks Katre, kellele andsid kõik kohtunikud kõige vähem ehk neli punkti.

Täna tulid esitlusele järgmised lood:

Madis Arro – Scissor Sisters "I Don’t Feel Like Dancin’“

Mart Juur ütles, et armastab diskomuusikat ning Madist. "See on suurepärane laadung rõõmu, mis tõid lavale," kiitis ta. Tanja Mihhailova tõi välja, et hääleulatus oli hea ning tantsimine näitas, et võhma on. "Mulle meeldis, et olidki teatud sellises vikerkaarevärvilises rollis. Tuju läks rõõmsaks sekundiga, see on see, mis lugu kaasa toob." Mait Malmsten kiitis, et Madis on üles astunud väga erinevates rollides. Külaliskohtunik Tõnis Niinemets sõnas, et hea avalugu saatele ja kiitis kostüümivalikut.

Norman Salumäe – Vello Viisimaa "Professorite duett"

Mihhailova ütles, et tore etüüd oli. "Sulle selline laulmisviis sobib hästi. See on sinu mugav tsoon." Ta märkis siiski, et neil oleks võinud olla veel keegi laval. Malmsten sõnas, et talle kahest mehest piisas ja kiitis, et esitati operetti. "Väga äge, mulle meeldib." Niinemets ütles, et igati lõbus ja vahva. Mart Juur ütles, et mäletab aega, mil seda originaalis esitati. "Sa tõid selle episoodi siia lavale ja jäin seda numbrit jälgima, täiuslik väike mininäidend."

Tanel Laidna – KISS "I Was Made for Lovin’ You"

Malmsten ütles, et vahepeal tundus, et energiat võinuks veidi rohkem olla. "Aga ju see KISS selline on." Niinemets ütles, et aina lõbusamaks saade läheb. Mart Juurele tundus, et tegu oli väga õige esitusega. Samas tõi ta välja, et ülejäänud bänd sai suure osa tähelepanust endale, Tanelit tahtnuks isegi rohkem esile tõusmas näha. Mihhailova kiitis ägedat esitust. "Minikontsert, see sobis sulle, ka hääleliselt ja olekult. Tore vaadata, et KISSi välimus aktuaalne ka praegu."

Eleryn Tiit – Billie Eilish "When the Party’s Over"

Niinemetsale esitus meeldis. "Viljandist tulevad erilised inimesed," viitas ta Eleryni taustale. Juur ütles, et ta sai karakterile hästi pihta. "Number tekitas mõtteid." Mihhailova sõnas, et talle number meeldis, see oli hästi hüpnotiseeriv. "Tahtsin veel saada, huviga oleks vaadanud edasi. Minietendus." Malmsten lausus, et Eleryn lummab teda alati, ka sellega. "Sa oled suurepärane laulja ja näitleja."

Karmo Nigula - STROMAE "Papaoutai"

Juur ütles, et see oli ülikõva esitus. "Siin oli nii palju asju, mida vaadata. Vaatajana ei saanud end lõdvaks lasta." Ta kiitis ka klappi väikese tantsukaaslasega. Mihhailova kiitis, et tallegi meeldis väga. "Tore oli vaadata, kui kergelt tegid liigutusi, eriti meeldisid põlvenõksud." Malmsten sõnas, et kartis veidi, et väike poiss röövib liiga palju tähelepanu, aga ei - nad täiendasid teineteist. "Mind üllatas su reipus tantsusammude tegemisel, suurepärane number." Niinemets leidis, et tegu oli suisa kadedaks tegeva numbriga.

Freddy Tomingas – Ozzy Osbourne "Crazy Train"

Mihhailova sõnas, et milline etteaste. "Issand, mulle nii meeldis. Mitte ühtegi hetke mu pilk mujale ei vajunud. See oli nii äge." Ta ütles, et teatud nurga alt näeb ta välja täpselt kui Ozzy. Malmsten nõustus, et oli tõesti äge. "Väga naljakas, Ozzy on naljakas, aga sa olid veel naljakam. Hääl oli täpne ja hästi lauldud." Tõnis Niinemets kiitis samuti etteastet ja soovitas samas võtmes jätkata. Juur märkis, et Freddy suutis väga täpselt kehastada totakat Ozzyt.

Katre Sepp – Lynn Andreson "Rose Garden"

Malmsten sõnas, et kantri jaoks sobiva tämbri oli Katre kätte saanud. Niinemets lausus, et oli kihvt etteaste. Juur rääkis, et esitus oli ajastutruu. Mihhailova ütles, et oli hoopis teine karakter kui Katrel eelmises saates. "Tore oli vaadata. Nootide poole pealt mitte alati ei olnud seal, kus võinuks olla," märkis ta.

Marianne Leibur – Marie N "I Wanna"

Niinemets arvas, et Marianne nägi Mariele hämmastavalt sarnane välja. "Väga hea lavastus, müts maha." Juur ütles, et lugu on müstiline - Läti võitis, aga keegi ei saa siiani aru, miks see lugu võitis. Mihhailova ütles, et lugu oli kohutav. "Eurovisioni ajaloo kõige kohutavam võitja." Ta märkis, et ta tegi kohutavalt hästi seda numbrit. Malmsten lausus, et talle väga meeldib taoline number. "Väga tore number."