Mitte kellelegi ei meeldi pulmade katkestajad, kui prahvatajateks pole just Dwayne "The Rock" Johnson ning legendaarne näitleja Danny DeVito, vahendab USAtoday.

Tulevast filmi "Jumanji: The Next Level" promodes tungisid näitlejad Mehhikos tundmatu paari pulmadesse ning laulsid Nat King Cole laulu "Unforgettable".

Johnsoni jagatud videos nautisid näitlejad basseini ääres märjukest ning kuulsid järsku, et lähedal on toimumas pulmapidu. "Kas tahad kellegi pulmad ära rikkuda?" küsib DeVito.
"Ei soovi," vastab Johnson.

"Rikume siiski," jääb DeVito endale kindlaks. Tundub, et ka Johnson jäi valikuga rahule. "Ma pole kunagi varem kellegi pulmadesse tunginud, aga koos DeVitoga oli kogemus unustamatu," kirjutab Johnson postituses. "Me rüüpasime tekiilat ning nautisime päikeseloojangut, kui äkki välgatas meie peades idee."

Näitejad õnnitlesid armupaari abiellumise puhul. "See kogemus oli väga ilus ning armastus, mis ümbritses seda paari, oli väga tugev. Soovin palju edu armsale pruudile Kristinile ning nägusale peigmehele Willile," räägib Johnson.