Tatumi soov on, et kohtunik seaks vanematele mõned põhilised reeglid, millal ja kellega Everly olema hakkab, vahendab Tmz.

Kohtule on esitatud juba ka dokument, kus on vanemate vahel jaotatud mitmed pühad nagu tänupüha, halloween, talvevaheaeg, tütre sünnipäev, isadepäev, emadepäev ja mitmed teised. Sellele dokumendile on Tatum ka enda nõusolekut allkirjaga kinnitanud.

Näitleja sõnul on selline probleem väga levinud, eriti kui vanematel on nii tihe graafik nagu neil. "Meie tihedate graafikutega on tekkinud tülisid seoses lapse elupaigaga, et mõlemad tütrega võrdselt aega saaks veeta." Näib, et paari omavahelised suhted on piisavalt keerulised, et ilma kõrvalise abita konkreetsele kokkuleppele ei jõuta.

Tatum soovib võimalust, et tütar ka viis päeva aastas koolist puududa võiks. "Jennal ja minul on tänu tööle unikaalne võimalus kogeda ainulaadseid olukordi. Tahaksin neid ka tütre Everlyga jagada ning usun, et need tulevad ka temale kasuks."

Kõige ootamatumaks nõudeks võib pidada Tatumi ettepanekut kohtunikule, et viimane keelaks kummalgi vanemal (ilma teise nõusolekuta) last ennast või ta pilti raha teenimiseks kasutada.