Telenägu ja viie lapse ema Katie Price kuulutas välja pankroti kui selgus, et ta pole võimeline tasuma oma tuhandete eurodeni küündivaid võlgasid, vahendab Mirror.

Varasemalt ulatus viie lapse ema varandus üle 52 miljoni euro, mille ta kõik aastatega ära on kulutanud. Võib arvata, et enamik summast on läinud kulukate iluoperatsioonide eest tasumisele.

Eelmise aasta alguses esitas Price kohtule maksegraafiku, et peaaegu 300 000 eurot väärt võlg ära tasuda. Talle määrati kohustuseks maksta veidi üle 12 000 euro kuus, kuid sellega Price hakkama ei saanud.

Hiljuti on skandaalne staar veetnud palju aega välismaal puhates, kodu renoveerides. Samuti on Price lasknud vahepeal teha omale mitmeid iluprotseduure. Staari on nähtud ka erinevates kohtades koos kallimaga rohkelt ostlemas.

Price on operatsioonidega nii liiale läinud, et taastumise periood on iga korraga üha raskem ja aeglasem, mistõttu staari elu ka korduvalt ohus on olnud. Kuigi lähedased Price'i tihti korrale on tahtnud kutsuda, siis staar on oma välimuse muutmist ikkagi jätkanud.