"Ringvaates" külas käinud Sarrapid selgitasid, et mõlema tööst tulenevalt on pere päevaplaan tihti üsnagi kaootiline, mistõttu ei ole ajaplaneerimine kõige kergem.

Uues väljakutses on vanematele esitatud mitu ülesannet, mis peaks parandama kõigi omavahelisi suhteid. Näiteks peaksid mõlemad leidma päevast vähemalt pool tundi, et veeta aega vaid iseendaga.

Birgit tunnistab, et tema juba teab, mida ta oma ajaga teeks. "Mina näiteks kindlasti tahaksin lugeda raamatut. Koristada ja sorteerida näiteks oma kappi, mida ma tõesti pole väga ammu teha saanud. See on tegelikult vist nõme asi, mis paljudele ei meeldi, aga mulle meeldiks. Selliseid asju, millega muidu on tunne, et raiskad aega."

Ka Indrekul on juba täpselt teada, mida ta oma vana 30 minutiga teeks. "Lähen vanni äkki. Pole ammu saanud vannis käia." Veel tahaks Indrek rahus raamatut lugeda, jalutada ja muusikat kuulata. "Seal oli ka väga hea nõuanne, et pane muusika käima ja tantsi. Võib-olla ma hakkan tantsima esmakordselt."

Kõige keerulisemaks peavad Sarrapid hoopis kohustust leida 15 minutit, et veeta aega vaid ühe lapsega. Kõige rohkem tunnevad vanemad puudust aga hoopis magamisest. "Meie loll komme on see, et me tihtipeale õhtuti ikka vaatame mõnusa väikese sarja või midagi televiisorist ja siis lähme magama, aga siin on ka reegel, et tund enne magamist ei tohiks ekraane vaadata."

Peres kasvavad 6-aastane Simeon ja 3-aastane Helin.