Raadiosaate "Breakfast with Greg James" saatejuht alustas intervjuud lauljanna Camila Cabelloga tõdedes, et nägi staari viimati Middletoni ja printsi kodus Kensingtonis, vahendab Fox News. Cabello nõustus, kuid hoiatas kohe, et saatejuht edasi ei räägiks. "Ära räägi kellelegi, mida mina ja ema tegime."

Olenemata sellest jätkas James selgitamist. "Me ootasime Kate'i ja Williamit ning ma ütlesin, et sa pead midagi varastama. Varasta näiteks see pliiats," meenutas saatejuht toonast vestlust Cabelloga.

Lauljanna andis Jamesi jutule alla ning hakkas ka ise kaasa rääkima. "Ma küsisin, et kas sa esitad mulle väljakutse. Ja sellist asja ei saa tegemata jätta. Kui ma elus midagi õppinud olen, siis seda."

Kuid sellega Cabello ei piirdunud ning selgitas kuulajatele kohe ka ära, et James teda karmilt ära kasutas. "No siis sa kitusid ühele lossi inimesele ära, et ma varastasin pliiatsi. Ma ehmatasin nii ära ja panin selle oma ema kotti. Ema selgitas, et me peame selle tagasi andma, aga ma ei olnud nõus, sest sa esitasid mulle väljakutse ja ma pidin selle kaasa võtma."

Hästi kasvatatud noorele kohaselt tunnistas Cabello, et tal on pliiats tänaseni olemas, kuid ei suuda süütunnet enam taluda. "Palun vabandust William ja palun vabandust Kate. Ma ausalt ei suutnud eile öösel magada, pidin selle oma hingelt ära saama."

Muidugi jõudis uudis ka kuninglike endi kõrvu ning Middleton ja prints otsustasid kuuldule sotsiaalmeedias reageerida humoorika emotikoniga.