Neitsov rääkis "Pealtnägijas", et Eestis on mängusõltuvusega suurem probleem kui riik ise seda tunnistada tahaks.

Neitsov selgitas telesaates, et säärane sõltuvus tekitab kui depressioonile sarnase seisundi. "Sa ei taha enda eest hoolitseda, sa tahad nagu põgeneda millegi eest sinna sõltuvustegevusse. Sa ei saa ise ka aru mille eest või kuhu sa täpselt põgened, aga ühel hetkel muutub kinnisideeks tegeleda oma sõltuvusega."

See, kui palju sõltlane kulutab, ei mängi talle Neitsovi sõnul mingil hetkel enam üldse rolli. "Sõltlane ei mõtle numbritele."

Muusik meenutas, et kui ta ise abi läks otsima, saadeti ta minema. "Ma läksin sinna ja rääkisin, et mul on probleem, mul on abi vaja. Rääkisin oma jutu ja loo neile ära ja siis nad ütlesid mulle, et ei ole sõltuvust. Just olin tulnud kasiino uksest välja ja kahe tunni pärast oli terapeudi aeg. Läksin sinna ja ütlesin, et väga halb on kõik. Rääkisin kõik täiesti ausalt ära ja siis mulle öeldi, et teil ei ole sõltuvust. Arvati, et kui mees on nii mõistuspärane, et tuleb ise sinna, paneb aja kirja ja läheb istub maha, kus see sõltuvus siis on."

Kuigi Neitsov on enda probleemist üle saanud, siis tunnistab ta, et ei kujuta ette, kust täna sellisel puhul abi leida. "Kui inimesel ei ole lähedasi ka, siis ma ei kujuta ette. Siis on tõesti jama."