Sotsiaalmeedias jagatud teatega tõdes 61-aastane laulja, et "Madame X" turnee katkestas talumatu valu, vahendab Fox News. "Arsti nõudmisel ei tohi ma kolme kontserti kindlasti esitada."

"Palun andestage see ootamatu sündmuste pööre. Iga õhtu oma etteaste tegemine pakub mulle nii palju rõõmu, et selle tühistamine on kui karistus," palus staar fännidelt mõistvat suhtumist.

Lauljanna selgitas, et valu, mis teda praegu vaevab, ei lase millegi muuga tegeleda. "See valu, milles ma praegu olen, on kannatamatu, seega pean puhkama ja arsti nõu kuulama, et paremana ja tugevamana Madame X lavale naasta."

Kuigi peatatud on vaid ühes linnas toimuma pidanud kolm kontserti, siis uut kuupäeva neile ei määrata ja fännid saavad piletite eest makstud raha tagasi.

Alles oktoobris oli staar samuti sunnitud kontserti ära jätma, sest põlve vigastus nõudis oma aega. "Madame X-il on raske tunnistada, et ta on ka lihast ja luust inimene ning peab järgmised kolm päeva puhkama, et põlve vigastus täielikult paraneks," kirjutas Madonna oktoobris. "Ma ei ole loobuja ning see on mulle tõeline katsumus, kuid on aeg võrgud ja kontsad mõneks päevaks jalast võtta."