Foto allkirja on fitnessi-kaunitar lisanud südame, ilmselgelt viidates sellele, et noormees on talle kallis ja südamelähedane. Kroonikale teada on tegu kaugushüppaja ja sprinteri Jean-Baptiste Alaize'iga (28), kes esindas Prantsusmaad 2016. aasta paraolümpiamängudel.

Jean-Baptiste sündis Kesk-Aafrikas Burundis, kus ta sai kodusõja ajal kolmeaastasena sedavõrd vigastada, et tema parema jala sääreluu amputeeriti. Seitsmeaastaselt kolis ta Prantsusmaale, kus sai sportimiseks sobiliku jalaproteesi. Jean-Baptiste on tulnud kaugushüppes kuni 23aastaste vanuseklassis neljal korral maailmameistriks ning 2011. aastal parasportlaste MMil 200 m sprindil kaheksandaks.

Endla oma suhtele praegu valgust ei heida, ütleb vaid, et ta käis Dubais puhkamas. Jean-Baptiste on oma Facebooki ametlikule kontole postitanud juba 7. juulil foto, kus Endla on ära märgitud fotograafina. Noormehel on ka aktiivne, 125 000 jälgijaga Instagrami konto, mille nime taga seisab "sinine" linnuke – see näitab, et konto kuulub kuulsale inimesele. Eestlastest on selle pälvinute seas näiteks Liis Lemsalu, Saskia Alusalu, Ariadne ja Noep.

Tumedanahalise kaaslase on juba leidnud nii mõnigi Eesti sportlane – Janek Õiglane, Grete Šadeiko ja Maicel Uibo.