Novembri alguses "Terevisioonis" kõnelenud Saara Pius tunnistas ausalt, et lapse kasvatamine on kohati nii raske, et ta lihtsalt lahistab vetsupõrandal nutta. Julgest ja vahetust kirjeldusest inspireerus armastatud blogist Marimell tuntud Meelis, kes näitlejanna lausele pika ja karmilt kriitilise postituse "Meelis kirjutab: miks emad vannitoas nutavad?" üles ehitas.

Muidugi jõudis nii äärmuslik arutelu ka Piusini, kes ootamatule seisukohale vastust võlgu ei jäänud. Näitlejanna tegi blogis loetust pildid ning jagas neid oma Instagramis, kuhu ka enda seisukoha lisas.

Karmis postituses soovitas autor, et võib-olla poleks pidanud lapsi saamagi, kui nende kasvatamine nii üle jõu käib. Pius tunnistas, et võib küll nõrk olla, kuid nii tema kui kaasa Märt Pius andsid endast kõik. "Minu kogemus 1,4 aasta imetamisega oli lihtsalt väga raske ja iga öö sai magada 2-4 h kokku. Heal juhul. Ja tõesti, olid mõned korrad, kui olin nii nõrk. Ma usun, et ma pole ainuke sellise kogemusega. Mehel pole rindu. Usu, me proovisime kõike! Aga nüüd on kõik parimas korras ja kõik ammu unustatud!"

Näitlejanna paneb autorile südamele, et naisi ei tohiks nii kritiseerida, kui nad julgevad tunnistada, et on nõrkusest nutma puhkenud. "Ükski mees, kes pole olnud raske, pole sünnitanud, pole imetanud ja pole konstantselt poolteist aastat magamata olnud, ei tohiks öelda võõrale naisele, et ta ei peaks lapsi saama."