Kohtunikel oli raske ülesanne, nimelt pidid nad kokku panema enda meeskonna liikmetest paarid, kes koos duetti laulsid. Pärast esitust pidid nad otsustama, igast paarist pääses järgmisesse vooru edasi vaid üks võistleja.

Kohtunik Polina Gagarina pani üksteisega võistlema kaks välismaalt pärit lauljannat - Eestist pärit Nika ja Bulgaariast pärit Yva Todorova. Lauluks valiti neile Vladimir Presnyakovi ja Leonid Agutini pala "Аэропорты".

Kui kätte jõudis otsustav hetk, siis lausus Gagarina: "Täna nägime me kangelaslikku tegu. Eile kadus Nikal hääl. Absoluutselt läinud, nagu ikka enne tähtsaid esinemisi võib juhtuda." Siiski ei olnud saatus Nika vastu hell ja kohtunik otsustas, et saatest peab lahkuma tema.

"Ma väga loodan, et kunagi sõidad sa autos ja kuuled mõnda mu laulu. Ütled selle peale - see on minu Nika," ütles Prokopjeva lõpetuseks enda mentorile.

Duett on Youtube’i keskkonnas pälvinud palju kriitikat, kõikidest eile esitatud lauludest on just nende naiste esitusele kõige halvem hinnang antud. Inimesed on eelkõige kriitilised lauluvaliku ja arranžeeringu suhtes, mis nende arust absoluutselt ei kõlba.

Vaata esitust ise allpool!