Drew Barrymore on olnud vallaline 2016. aastast alates, kui ta lahutas oma kunstikonsultandist abikaasast Will Kopelmanist. Neil on kaks ühist tütart ning omavahel saadakse hästi läbi, ent uueks suhteks pole Barrymore’il juba peaaegu 4 aastat aega olnud. “Kohtamas käimine ja armumine oli lõbus ja olen alati tahtnud näiteks pimekohtingul käia. Kuid nüüd, mil see on proovitud, leian, et see polnud siiski minu jaoks. Olen avalikkuse terava pilgu all juba nii kaua olnud, et ma lihtsalt ei viitsi suhetega enam tegeleda. Minu kustumatu armastus on mõeldud mu lastele ja sõpradele. Olen võidelnud väga raevukalt selle nimel, et leida individuaalset sisemist õnne ja ma jumaldan iseseisvust, mida pakub vallaline olek,” nentis ta 2018. aastal Entertainment Tonight'ile.

Jennifer Anistoni jaoks on vallalise staatus mõnevõrra uuem nähtus — tema läks oma teisest abikaasast Justin Theroux’st lahku 2018. aastal. Anonüümseks jääda soovinud allikad sosistasid ajakirjale People, et Aniston oli kurb ja pettunud ning polnud uskunud, et nii hilises eluetapis jälle vallaliseelu elama peab hakkama. “Ta usub sügavalt romantikasse, armastusse ning armumisse ning oma elu kellegagi jagamisse,” teatas allikas. Hiljem on Aniston tunnistanud Howard Sternile, et hoiab end tegevuses ega soovi, et teda kellegagi kokku “sobitatakse”. “Ma vihkan seda, kui mulle üritatakse mehi tutvustada või pähe määraida,” teatas ta emotsionaalselt ja kinnitas, käsi südamel, et tegeleb praegu iseenda eest hoolitsemise ja tööga ega huvitu kohtingutest ja kaaslaseotsinguist.

Sharon Stone veedab lõbusalt aega 60se ja vallalisena ning hoolitseb oma kolme "mehe" eest, kelleks on ta teismelised pojad Quinn, Laird ja Roan, kes ikka veel Stone'iga sama katuse all elavad. "Minu elus on hetkel väga vahva periood, olen õnnelik," nentis näitlejatar ajakirjale People 2018. aastal. "Ma elan juba 25 aastat samas majas ja jumaldan, et saan ärgata igal hommikul omas kodus, kus on ka minu lapsed. Meil on suurepärane perekondlik dünaamika," kirjeldas ta ning lisas, et ei tunne romantikast puudust. "Ma pole kunagi sellele otseselt mõelnud, et olen üksikvanem. Aga tegelikult saabus mingi hetk mõistmine, et justnimelt seda ma olen ja nii ongi hea. Ma ei looda enam kedagi leida."

Demi Moore on olnud aastaid vallaline pärast seda, kui läks lahku oma kahest kuulsast mehest Bruce Willisest ja Ashton Kutcherist. Viimati mainitu on ühtlasi põhjuseks, miks Moore armastuses ja suhetes lõplikult pettus, avalikkuse silme alt kadus, uimastite ja alkoholiga pahuksisse sattus ning oma tütre Rumeriga tülli pööras. Nüüdseks on Moore rahu leidnud ja pereliikmetega taas suhted üles soojendanud. Anonüümseks jääda soovinud allikas nentis ajakirjale People veel tänavu, et näitlejataril on oma tütardega ilus ja usalduslik suhe ning ta proovib kaotatud aega tasa teha. "Ma olen hetkel keskendunud iseendaga hea suhte loomisele," tunnistas Moore mõned nädalad tagasi Ellen DeGeneresi jutusaates. "Minu enda valik on olla vallaline. Mulle meeldib pigem elada koos oma seitsme koeraga," muigas ta ning lisas, et tal pole isegi Tinderi äppi.

Pamela Andersonil on olnud läbi aastate nii palju kosilasi, et see nimekiri on pikem kui entsüklopeedia. Endine "Rannavalve" kaunitar on teinud mitmeid rutakaid otsuseid ja tal on seljataga katastroofilisi suhteid, mis on sama kiirelt lõppenud kui alanud ning pisaraid on valatud rohkem kui küll. Alles tänavu suvel oli Anderson pealtnäha õnnelikus suhtes prantsuse jalgpallur Adil Ramiga, kuid kuna Rami ei rääkinud eriti inglise keelt, siis otsustas naine mehe maha jätta, kui see parasjagu talle abieluettepanekut tegi. Lisaks olid Andersonil hiljem mehele ka mitmed etteheited truuduse osas. "Mul oli raske aktsepteerida, et viimased kaks aastat mu elust on olnud totaalne farss. Mind trikitati uskuma midagi, mis polnud tõsi. Ta on tõeline koletis!" sõimles Anderson veel paar kuud tagasi ja vandus, et on edaspidi üksi.

Heather Locklear on viimased aastad veetnud tõelises suhtekaoses ning sõltuvusprobleemide küüsis. Kunagine "Melrose Place'i" staar oli oma karjääri tipus 2000ndate keskel, kuid pärast alkoholi- ja narkosõltuvuse süvenemist hakkas oma kallimatele üha tihemini kätega kallale minema. Nii sattuski Locklear esimest korda politsei huviorbiiti juba 2011. aastal ning pärast seda on ta regulaarselt võõrutusravikeskuste ja vangimajade vahet käinud. 2017. aastal, kui naine juba viiendat korda võõrutusravile siirdus, rääkis ta väljaandele Page Six, et tunneb ennast hästi ja astub otsustavaid samme oma elu taas rööbastele saamiseks. Paraku vahistati näitlejatar jälle 2018. aastal, mil ta kuulduste kohaselt olla üritanud oma kallima Chris Heisse nina peast ära hammustada. Radar Online'i andmeil on Locklear veetnud enamuse 2019. aastast kainuse ja parema vaimse tervise poole püüeldes ning kui siiani olid need püüdlused viljatud, hakkasid tänavu augustis asjad viimaks paremuse poole liikuma.

Üks 1990ndate aastate kuumimaid "pahasid tüdrukuid" Carmen Electra pole viimastel aastatel sobivat meest leidnud, kui mitte võtta arvesse lühiajalisi afääre, mida tal on alati jalaga segada. Endine "Rannavalve" staar teatas 2014. aastal väljaandele E!, et võtab aega iseendale ja on õnnelikult vallaline. "Minu ideaalne mees on otseloomulikult veidi "paha poiss". Nagu ma isegi!" nentis ta ulakas intervjuus. "Mul on elus esimest korda üle pika aja selline periood, kus ma võtan aega, et iseennast tundma õppida ning ei hüppa pea eest igasse ettejuhtuvasse suhtesse. Ma usun armastusse ja arvan, et varem või hiljem leian selle õige inimese üles," nentis 46-aastane kaunitar, kes on muuhulgas olnud abielus korvpallistaar Dennis Rodmaniga, kes ootab enda sõnul siiani Electrat oma ellu tagasi.

Naomi Campbell on kahtlemata väga võimukas ja hirmutav naisterahvas, mistõttu julgevad üksnes väga enesekindlad (ja rikkad) mehed talle läheneda. Viimatistest silmarõõmudest oligi nooruke One Directioni liige Liam Payne see, kes 2019. aasta algul The Sunile antud intervjuus muretses, et Campbell pistab ta elusalt nahka. Mõned kuud hiljem suhe lõppeski ning sellest alates on tumedanahaline supermodell vallaline olnud. "Ma ei tunne mingit vajadust peret luua ja lapsi saada," tunnistas Campbell WSJ ajakirjale antud intervjuus. "Ma vaatan, mida universum mulle toob. Üksiolek ei tähenda ilmtingimata üksindust. Mul pole aega igavust või üksindust tunda," nentis ta.

Tyra Banks liigub vallaliste turul juba alates 2017. aastast, kui ta oma kallim Eric Alsast lahku läks ning nad surrogaatema abiga saadud poja Yorki hooldusõiguse sõbralikult ära jagasid. Page Sixi andmeil suhtlevad Alsa ja Banks sõbralikult edasi ning teevad ka koostööd, kuna Alsa on "Ameerika tippmodelli" saate fotograaf. Entertainment Tonightile tunnistas Banks, et tema elus on põletavamaid muresid kui suhte leidmine. "Tunnen, et ootasin pere loomisega liiga kaua. Tundsin end süüdi selles, et mul oli viljakusega probleeme. Tundsin, et ma pole piisavalt "naine"," kirjeldas Banks oma enesehinnangu probleeme. "Nüüd aitab mu ema mul ennast jälle hästi tunda. Veedan palju aega koos poja ja emaga, meil on fantastiline väike perekond, kolm põlvkonda ühe katuse all."

Katie Holmes veetis suurema osa oma karjäärist, olles Hollywoodi kõige ekstsentrilisema staari abikaasa. Pärast Tom Cruise'ist lahku minekut otsustaski ta oma eraelu vähem eksponeerida, mistõttu sai avalikkus alles suure viivitusega teada, et näitlejatar 2013. aastast alates Jamie Foxxiga suhtles ning temast tänavu väga salaja lahku läks. Igatahes on Holmes jälle vallaline ja kaunim kui iial varem ning on enda sõnul täielikult oma tütre kasvatamisele pühendunud, kirjutab väljaanne In Touch. "Olla korraga nii ema kui näitleja on talle piisavaks väljakutseks. Ta sooviks kindlasti edaspidi oma hingesugulase otsinguid jätkata, kuid hetkel pole see tema jaoks primaarne. Ta ei tunne vajadust kohtamas käia, ta on õnnelik. Keegi ei peaks tema pärast muretsema," sahistas salapärane allikas väljaandele.

Elizabeth Hurley teab suurepäraselt, mida tähendab üksnes tööle pühendumine. Pärast seda, kui ta 2013. aastal oma kihlatust Shane Warnest lahku läks, pole ta tõsisemasse suhtesse astuda soovinud. Hurley selgitas 2018. aastal ajakirjale You, et filmimise perioodidel ei käi ta üldse väljas. "Me elame oma elu põhimõtteliselt "kohvris", reisime pidevalt ringi ja seetõttu ei ole kunagi võimalik kellelegi jäägitult pühendunduda või ennast siduda. Inimestel on keeruline sellega kohaneda," selgitas Hurley, kelle kuulsamaid kallimaid on olnud oma ajastu suurimaid hurmureid Hugh Grant. "Inimesed küsivad mult alatasa, kas ma tunnen ennast üksikuna. Ja ma vastan ausalt, et ei tunne. Ma olen parem õnnelik ja üksi kui õnnetu ja kellegagi koos!"