Carlota Prado oli joonud end pildituks ning seetõttu ei mäletanud ta möödunud õhtul toimunust midagi. Mis juhtus pärast teadvuse kaotamist, ilmnes neiule alles päev hiljem, kui võistleja juhatati pihituppa, vahendab Independent.

Lootuses filmida šokeerivaid kaadreid neiu reaktsioonist, näidati Pradole peidukaamera salvestist seigast, kus teda ennast vägistati.

Pisarates Prado kattis kätega suu ning hakkas videot nähes pead raputama. "Palun, pange see kinni," palub Prado. Kaadrid keelati televisoonis, kuid lekkisid Hispaania ajakirjandusse siiski.

Sarja osaleja oli vägagi endast väljas ning kõndis toas edasi tagasi palvega, et teda toast välja lastaks. Seejärel öeldi Pradole, et ta peab ootama.

Juhtunu leidis aset ülemöödunud aasta novembris, kui alkoholi pruukinud preili Prado vajas abi magamistuppa jõudmisega. Abi pakkus teine võistleja, Jose Maria Lopez, kellega naine oli "suhtes." Suguühte alustamise kohta ütles Prado: "Ei, ma ei saa!"

Lopez läks Pradoga teki alla ning teda süüdistatakse magava naise penetreerimises, kuni vägistamise katkestas produktsioonitöötaja, kes kõneles võistlejaga läbi kõlari.

Võistleja Lopez eemaldati saatest samal päeval, kuid tema advokaat eitab kuritegu.