Kui Urmas Sõõrumaaga (58) Rotermanni kvartalis tema maast laeni akendega kabinetis kohtume, on ta just tulnud Usbekistani reisilt. Ta pakub värsket usbeki halvaad ja palub sekretäril keeta kokalehtedest maitsvat teed. Selgub, et Usbekistanis ei käinud Sõõrumaa mitte koos oma kaaslannaga, vaid võttis kaasa kogu US Investi kollektiivi, 40 inimest. Selliseid reise, kus kaasa saavad kõik, kes ta firmades töötavad – assistendist juhatuse esimeheni, lisaks nõukogu liikmed ja ka USS Security juhid –, korraldab Sõõrumaa oma töötajatele juba viiendat aastat.

Juhtidest rääkides sõnab Sõõrumaa, et kui tema tahaks endale head tippjuhti, peab rääkima umbes 10 000 eurost kuus brutos. Sellise summa eest saab Sõõrumaa sõnul palgata juhi, kes on võimeline iseseisvalt asjadest aru saama, juhtima, vastutust võtma ja kasumit teenima. 

Miks ta neid inimesi veel reisidele viib, kuhu nad reisivad ja millised tema inimesed on, räägib ta avameelselt Kroonika eriväljaandest Kroonika Edukate eri, kus pajatab sellestki, mis teda käivitab ja inspireerib ning millest lähtub ta oma firmade juhtimisel ja töötajate innustamisel.