Caitlyni toonane abikaasa Kris Jenner oli parim sõbranna Nicole Brown Simpsoniga, kelle surmas sporditähte OJ'd süüdistati. 1994. aastal aset leidnud mõrva ja sellele järgnenud kohtusaagat kajastati kõikjal maailmas. Vaatamata sellele, et OJ pääses puhtalt, usub Caitlyn siiani, et mees oli süüdi oma laste ema tapmises.

"See oli halb aeg kõigi jaoks, väga raske. See kohtusaaga oli nali ja kui kohtuotsus välja kuulutati keeras Kris minu poole ja ütles: "Me olekime pidanud kuulama Nicole'i algusest peale, tal oli õigus."," meenutab olümpiavõitjast Caitlyn, keda varem teadsime Bruce Jenneri nime alt.

Asjaolud tegi raskemaks Caitlyni jaoks ka see, et tema naise eksabikaasa Robert Kardashiani oli OJ üks advokaatidest. Jenner ei usu seda siiani, et 2003. aastal meie hulgast lahkunud Robert ei teadnud, et puhtalt pääsenud OJ oli tegelikult süüdi.

"See õhtu, kui kohtuotsus välja oli kuulutatud, olid Kim ja Kourtney koolis ja nad loomulikult armastasid oma isa ning nad olid seda asja jälginud juba poolteist aastat ja kui nad kõndisid koduuksest sisse, siis ma usun, et see oli Kourtney, kes ütles: "Ma ütlesin sulle, et ta ei teinud seda!"," mäletab Caitlyn.

Kasuisa seletas oma kasutütardele, et kohtuotsus ei tähenda veel, et OJ poleks seda teinud. Samuti keelas olümpiavõitlja oma kodus OJ nime mainimise ära.