Oma koduukse on avanud Eesti jõukaimaid mehi Oleg Ossinovski, kes võõrustab meid koos oma armastatu Anastassia Udalovaga enda uhkes Tbilisi eramus. Loe siit.

Edukate-eri külastab ka endisi rõivatööstureid, Bastioni loojaid Indrek Stahli ja Merike Päärot Hispaanias. Ühtlasi esitleb Stahl villasid, mida ta päikeserannikule ehitab.

Oma teest räägivad suurettevõtjad Urmas Sõõrumaa (Loe siit) ja Viktor Siilats. Kui esimene keskendub oma juhtimispõhimõtetele, siis Siilats meenutab, kes ja millised kogemused on olnud tema elus määravad. Samuti avaldab Siilats, mida kavandab ta ostetud Viljandi mõisasse, millega on olnud seotud tema esivanemad.

Eesti jõukaimaid vandeadvokaate Aku Sorainen räägib, miks otsustas ta Eestisse kolida ja siin oma ärile aluse panna, samuti hobidest, nagu relvade ja mootorrataste kogumine ning trompetimäng.

Suurärimehest kunstimetseen Enn Kunila kirjeldab, milline on olnud tema tee just sellise kunstikollektsioonini. Kunila tähistab tänavu oma kollektsiooni 25. aastapäeva.

Selgub, et teleprodutsent Kaupo Karelson kogub kaasaegset, naistega seotud ja naisi kujutavat kunsti. Gallupi "Edu valem" persoonideks on ettevõtjad ja tippjuhid Kristel Kruustük, Enn Veskimägi, Neinar Seli ja Taavi Veskimägi. Uuri välja, milliseid võimalusi eduks pakub sulle sinu tähemärk – eriväljaandele paneb punkti horoskoop. Loe horoskoopi siit.

Miks mitte lisaks inimliku uudishimu rahuldamisele ka pisut oma mõttelendu toita? Edukate eri pakub selleks kindlasti inspiratsiooni.