Kui oled Elisa kasutaja


1. "Lõvikuningas"

Elisa Elamuse Videolaenutuse kaustast leiab uue versiooni Disney armastatud ”Lõvikuninga” animatsioonist! Disney suur seiklusfilm viib meid Aafrika savanni, kus näeb ilmavalgust tulevane kuningas nimega Simba. Lõvipoisi suurimaks eeskujuks on tema isa, kuningas Mufasa, kes hakkab talle maast madalast õppetunde jagama, et millalgi tulevikus oma valdused pojale edasi anda. Ent mitte kõik ei toeta noore troonipärija tulekut. Mufasa kibestunud vend Scar, kes lootis ise savanni valitsejaks saada, haub kurja salaplaani. Järgneb reetmine ja tragöödia, mille tulemuseks Simba pagendamine. Kodust kaugel leiab noor lõvi endale veidrikest uued sõbrad Timoni ja Pumba, kelle abiga peab ta välja mõtlema, kuidas võimalikult ruttu suureks sirguda, et võtta tagasi see, mis talle kuulub. Suurejooneline muusikaline muinasjutt "Lõvikuningas" on mõeldud igas vanuses vaatajale.

2. "Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw"

Põnevusfilmide fännide rõõmuks on videolaenutusse jõudnud ”Kiirete ja Vihaste” esimene kõrvallugu ”Hobbs ja Shaw”! Sellest ajast saati, kui hiiglasekasvu musklimägi Hobbs ning väike vibalik Shaw kohtusid, on mehed kostitanud teineteist vaid roppude sõnade ja teravate löökidega. Kui välja ilmub küber-geneetiliselt täiustatud anarhist Brixton, saavad mehed taas kokku. Superpahalase eesmärk on omandada kontroll inimkonnale saatusliku bioloogilise relva üle, mida varjab ülivõimekas MI6 agent Hattie Shaw. Hobbs ja Shaw pannakse koos Brixtoni juhtumit klaarima. Rajule filmifrantsiisile omaselt kulgevad sündmused meeletus tempos kihutades Los Angelesest Tšernobõli ja Samoa saartele pakkudes publikule ohtralt peadpööritavaid trikke, efektseid tagaajamisi, teravat huumorit ja sutsuke romantikat.

3. ” Tõnis Mägi. Vaikus valguses”

Videolaenutusse on lisandunud ka uus kodumaine dokumentaalfilm armastatud lauljast Tõnis Mäest. Portreefilm ” Tõnis Mägi. Vaikus valguses” tugineb osaliselt Tõnis Mäe eluloole, kuid keskendub rohkem tema tänasele loomingule, uute laulude valmimisele – ja näitab, kuidas ka igas uues loos peegeldub tema isemoodi maailm, kajastuvad erinevad hetked kogu tema elust ja Eesti kultuuriloost. Film annab vaatajale võimaluse õige lähedalt piiluda helilooja salapärasesse maailma ning olla kaasreisijaks teekonnal, mis muusikut inspireerib.

4. "ENSV"

Kõik sarja ENSV fännid saavad nüüd rõõmustada, sest sari jätkab uue nime all uue hooga! Enne veel, kui see uuel aasta jõuab kõikide teleriekraanidele, saab sarja juba täna Elisa Huubis ette vaadata! Hetkel on vaatamiseks üleval neli täiesti uut Eesti Vabariigi hõngulist osa, millele detsembris lisandub veel teist sama palju. Tegu on komöödiaseriaali „ENSV“ jätkusarjaga, mille tegevustik algab 1992. aasta viimastel päevadel, mil NSVLiit kaob maailmakaardilt.

Ajaloolises draamas "Naine kõnnib ees" mängib Oscari-nominent Jessica Chastain kunstnikku, kes sõidab Dakotasse maalima portreed kuulsast indiaanipealikust nimega Istuv Pull, kuid satub kohalike keerulise elu keskmesse.

Osades: Ciarán Hinds, Jessica Chastain

Režissöör: Susanna White

Film räägib kokku neljast teineteisest sõltumatust, kuid samas üksteisega põimuvast loost. Pumpkin (Tim Roth) ja Honey Bunny (Amanda Plummer) on otsustanud röövida restorani, milles nad hetkel söövad. Kuid mingil imelikul kombel ei ole selle tavalise söögikoha röövimine sugugi niisama lihtne nagu nende eelmised vargused. Jules (Samuel L. Jackson) ja Vincent (John Travolta) töötavad suure maffiabossi Marcellus Wallace-i ihukaitsjatena. Marcellus on panustanud hulga raha tuleva poksimatði peale ning ka ühe osapoole, Butch Coolidge-i (Bruce Willis), ära ostnud, et too meelega kaotaks. Kuid Butch ei täida käsku. Ta võtab Marcelluse raha endale ning on nüüd sunnitud eelpoolnimetatud löömameeste eest põgenema. Marcellus on hetkel viibimas välismaal. Ta on määranud Vincenti enda naise eest hoolitsema. Vincent peab temaga väljas käima ning tema aega mõnusalt sisustama. Parima originaalstsenaariumi Oscar.

Osades: Amanda Plummer, Bruce Willis

Režissöör: Quentin Tarantino

Kui oled Telia kasutaja


1. "Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw”

Kaks kiilakat jõumeest Luke Hobbs (Dwayne Johnson, "Jumanji") ja Deckard Shaw (Jason Statham, "Adrenaliin") ei ole omavahel just südamesõbrad. Kui aga ilmub välja geneetiliselt täiustatud pahalane Brixton (Idris Elba, "Thor: Ragnarok"), kes end mustaks supermaniks nimetab, on mehed sunnitud omavahel koostööd tegema. Nimelt tahab kurikael inimkonna hävitada bioloogilise relva abil. Viirust varjab tema eest aga spioon Hattie Shaw (Vanessa Kirby), kes on juhtumisi Deckardi noorem õde…

2. "Tõnis Mägi. Vaikus valguses” (2019)

Dokumentaalfilm legendaarsest lauljast ja heliloojast Tõnis Mägist. Film vaatleb Mägi loojateed ja elulugu, kuid keskendub ennekõike tema viimaste aastate loomingule. Režissöör Priit Pääsuke ("Keti lõpp") jälgib, kuidas Mägi uusi laule kirjutab ja linti laulab, oma perega koos musitseerib ning elu ja inspiratsiooni üle mõtiskleb. Film viib vaatajad lähemale nii Mägi isikule kui tavaliselt varjatuks jäävale loomeprotesessile. Muusiku igas uues laulus peegelduvad nii tema saatusepöördeid täis põnev elukäik kui isemoodi maailmanägemus.

3. “Eia jõulud Tondikakul” (2018)

Koguperefilm, mis valmis Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks. Linateos räägib 10-aastasest Eiast, kelle vanematel ei ole tema jaoks piisavalt aega. Linnatüdruk viiakse talvevaheajaks Lõuna-Eesti tallu, kus teda ümbritsevad võõrad inimesed ja salapärane loodus. Peagi selgub, et võõrad osutuvad erakordselt sõbralikeks ja loodus pakub palju põnevaid elamusi. Eiat ootab ees suur seiklus, sest ta peab päästma hukule määratud põlismetsa ja lahti harutama ühe keerulise perekondliku saladuse. Osades: Paula Rits, Siim Oskar Ots, Jaan Rekkor ("Nipernaadi"), Märt Pius ("Nullpunkt"), Priit Pius ("Must alpinist"), Juhan Ulfsak ("Päevad, mis ajasid segadusse"), Tambet Tuisk ("Seltsimees laps"), Mirtel Pohla ("Sügisball"), Priit Võigemast ("Nimed marmortahvlil") jt. Filmi lavastas Anu Aun ("Polaarpoiss”).

Kui oled Netflixi kasutaja


1. "The Irishman"

2. "Klaus"

3. "The Dragon Prince" - 3. hooaeg

4. "The Crown" - 3. hooaeg

5. "Final Space" - 2. hooaeg

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg

2. "One Child Nation"

3. "The Man In the High Castle" - 4. hooaeg

4. "Brittany Runs A Marathon"

5. "The Report"

1. "Dickinson"

2. "For All Mankind"

3. "See"

4. "The Morning Show"

5. "Servant"