2018. aastal tõi Owen Wilsoni endine kallim Varunie Vongsvirates ilmale väikese tüdruku Lylia Aranya Wilsoni. Suhted näitleja ning endise kallima vahel on rappa läinud, kuid Wilsoni õlul lasub endiselt vastutus toetada last finantsiliselt, vahendab Yahoo.

Kohtudokumendite alusel maksab "Südaöö Pariisis" staar oma võsukese kasvatamiseks igakuiselt tervelt 36 650 dollarit ehk ligi 33 000 eurot. Aastas maksab näitleja kokku oma võõrandunud kallimale ligi 400 000 eurot.

Väljaande alusel kaasnes lapse sünniga omajagu draamat. Wilson polnud nõus last omaks tunnistama ilma DNA testita. Vongsvirates jäi endas kindlaks ning tõestas Wilsoni isadust soovitud DNA analüüsiga. Esimene makse võõrandunud kallimale ulatus 103 000 dollari ehk 93 000 euroni. See sisaldas sünnitamisega kaasnenud haiglakulusid ja kohtukulusid.

Esialgu arvasid fännid, et Wilson hakkab võitlema oma lapse hooldusõiguste eest. Suureks üllatuseks ei soovinud näitleja oma last isegi külastada. Owen Wilson on väärt tervelt sada miljonit dollarit ehk pole üllatav, miks mõned kümned tuhanded dollarid tema elu väga ei muuda.

51-aastane Wilson ja 35-aastane Vongsvirates olid suhtes ligi viis aastat tõusude ja mõõnadega. Suhte ametlik lõpp päädis lapse sünniga. Vongsvirates on öelnud, et soovib Wilsonit oma tütre ellu ning jagab 1-aastasest lapsukesest fotosid ka Instagramis.