Olgugi et Haavel on hetkel tingimisi vabaduses ja ka kriminaalhooldaja valve all, jätkab ta "Kuuuurija" väitel endiselt vanuritelt raha küsimist. Lust tabaski kurikuulsa naise Õismäe kortermajast, kus ta kehva tervisega vanainimese juures koristamisega ametis oli. Õige ruttu tuli päevavalgele asjaolu, et Haavelil on endiselt kombeks vanuritele mesijuttu ajada, luisates kokku erinevaid lugusid näiteks sellest, kuidas ta heasoovliku naabrina hädasolijaid aidata soovib.

Võttemeeskonna ning Haabersti linnaosavalitsuse esindajate saabudes sulges koristamistarvetega toimetav Haavel end vannituppa ja hoidis mitu tundi ust käsitsi kinni. Väljus ta alles siis, kui saabus politsei, misjärel üritas põgeneda nii teistesse korteritesse kui välisuksest välja. Viimaks osavate jänesehaakide tulemusel õue jõudnuna silkas Haavel kiirelt minema ning ähvardas "Kuuuurijat" kohtuga. Paraku oli ta kiiruga endast maha jätnud hunniku käsitsi kirjutatud laenudokumente, mida uurima hakates selgus kurb tõsiasi, et Haavel on jälle võlgu väga paljudele erinevatele vanainimestele.

Erinevate niidiotsi kokku viies selgitas "Kuuuurija" meeskond välja, et Haaveli uued ohvrid asuvad üle terve Tallinna. Näiteks oli naine samas kortermajas elavalt 90-aastaselt härralt jupihaaval sisse kasseerinud üle 2000 euro ning ühelt kesklinnas elavalt armsalt vanapaarilt röövinud raha lausa nende enda koduarvutis ID-kaarte ja koode kasutades. Mõnest koduuksest oli ta sisse pressinud suisa kaastunnet äratava vale abil, et kannatab tühja kõhtu ja soovib midagi hamba alla saada.

Katrin Lusti põneva õhtu lõpetas raevukas kokkupõrge Liis Haaveli elukaaslase Vello Loitiga, kes nüüdseks kannab perekonnanime Schneider. Haaveli praeguse elukoha maja ees autost põlevisilmil välja karanud mees räuskas nii võttemeeskonna kui nendega kaasas olnud vanaproua peale ning käsi rusikasse tõmmates ja ebatsensuurseid väljendeid kasutades ähvardama hakkas. "Tõmba n*hhui siit, raibe! Kuradi Lusti-l*ts, värdjas! Kas sa, raisk, tunned mind? Ma alles teen sulle, kuradi värdjas, raisk. Tõmba n*hhui siit, raip, ma ütlesin, kao minema, t*rapea, p***rast!" kõlas sõnavaling, mispeale saabus taas kohale politsei, kes šokis Lusti ja vanaproua sündmuskohalt kõrvaldasid.

Ei ole see ajakirjaniku elu ka kerge!