Ühel või teisel viisil oli 8. detsember räppari jaoks saatuslik päev, vahendab Entertainmentnews.

"Vahetult pärast Chicagosse jõudmist tabas räpparit epilepsiahoogu meenutav tervisehäda," räägib Chicago politsei. "Mehe surma juures puuduvad tahtlikule tapmisele viitavad tunnused ja kõik lennukis viibinud tuttavad teevad politseiga koostööd. Hetkel ootame veel lahkamise tulemusi."

Esmaspäeval avaldas Chicago politsei põnevaid detaile räppari surma kohta. Ametnike sõnul ootasid samas lennujaamas räpparit politseinikud ja FBI kahtlusega, et Higgins koos oma sõpradega sokutas lennuki pardale tulirelvi ja narkootikume. Juice koos oma seltskonnaga peatati lennujaama fuajees ja salakauba vedamise kahtlused osutusid vettpidavaks.

Pagasi kontroll paljastas 31 kilogrammi vaakumpakendatud kanepit ja kuus pudelit kodeiinisisaldusega köhasiirupit. Ühtlasi leidsid uurijad pagasist kaks 9mm püstolit, .40 kaliibrise püstoli ja magasini, mis sisaldas metalli läbistavaid kuule.

Räppariga lennukis viibinud 27-aastane Henry Dean teatas politseile, et kaks püstolit koos magasiniga kuulusid temale. Kolmandat relva hoiti kaamera kotis. 36-aastane Christopher Long keeldub tunnistamast, et tulirelv kuulub temale.

Läbiotsimise järel algas Juce'i epilepsiahoog. FBI agent pihustas Higginsi ninna kaks doosi Narcani - ravimit, millega pidurdatakse üledoose. Politsei sõnul ärkas Juice üles, kuid polnud võimeline verise suuga sõnu moodustama. Räpparit ümbritses epilepsiahoo ajal 10 või 12 inimest, sealhulgas tema tüdruksõber Ally Lotti koos kahe turvamehega.

Lotti kirjeldas, et Juice'i ainus meditsiiniline probleem oli narkootikumide sõltuvus. Nimelt tarvitas räppar sageli valuvaigistit Percocet.

Räppari turvamehed Christopher Long ja Henry Dean arreteeriti tulirelvade smugeldamise eest lennuki pardale.

Endiselt on väljaselgitamisel, kellel kuulusid pardale sokutatud narkootikumid.