Kui muidu on peamiselt oma suud paotanud Friske vanemad ja õde, siis nüüd on avaldanud oma arvamuse ka lahkunu elukaaslane Dmitri Shepelev. Tema soovib lihtsalt oma eluga edasi minna ja poega rahus kasvatada, ta on leidnud ka endale uue tüdruksõbra, kuid endised ämm ja äi ei jäta teda rahule.

Nimelt kaebavad viimased, et nad ei näe oma lapselast üldse, kuid Shepelev kinnitab, et vanavanemad läksid ise kohtusse, et määrata täpsed hooldusõigused. Friske vanemad lootsid, et nad saavad Platoni üle täieliku hooldusõiguse, kuid kohus määras neile vaid igakuised külastused. "Aga nad ei tule nendel kuupäevadel. Aga nad käivad regulaarselt jutusaadetes ja räägivad, et ma olen kohutav isa. Ma tahan, et mu laps kasvaks rahus üles," ütles Shepelev.

"Kui Žanna suri, siis Platoni esimene kohtumine oma vanaisaga oli mänguväljakul. Ta tuli sinna relvaga," meenutab mees. Õnneks on Shepelevil endal turvamehed, kes lahendasid olukorra.

Mõned kuud hiljem, kui isa ja poeg naasesid koju ootas neid viis kahtlast inimest. "Kaks nendest olid tagaotsitavate nimekirjas," meenutab Shepelev. Ühe turvamehe käsi murti ning seda kõike toona kaheaastase Platoni ees.