Täna esitles Revals oma uut albumit "Kirjutan romaani" taasavatud Tallinna legendaarses Kinomajas.

Siin-seal küll paistab silma teistsugust käekirja - Aapo Ilvesega kahasse kirjutatud "Pikem sõprus", Soku tekstile loodud "Võõrad öös" või siis Justamendi kattelugu "Kivihing", kuid nendegi palade puhul on tunda iseloomulikku viimistlust, mis plaadi kontseptsiooni kindlalt ohjes hoiab. ""Kirjutan Romaani" album koosneb lugudest, sõna otseses mõttes lugudest elust enesest, mis sündisid koos viisiga." räägib lugude autor Jaanus Saago. "Nautisin igat hetke koos bandi ja külalistega salvestamisel ning koostööd oma ala tippude Johannes Lõhmuse, Kristo Kotkase, Otto-Karl Vendti ja Romet Potiga." lisab Saago.

Sellelgi korral on kaasatud mitmeid "leegionäre", kes nõu või jõuga materjalil kaasa teevad. Meeste tervisekampaania "Pikema sõpruse päev" tunnusloos leiab neid lausa kolm. Tõnu Timm weissenborn-kitarril, Mikk Saar ning Jaan Elgula vokalistidena. Neist viimane andis ka idee arranžeerida Vello Toomemetsa ja Teet Saviaugu sisekaemust "Kivihing", kus hang-drum-iga atmosfäärilisi võnkeid on lisamas Siim Koppel. Eesti Laul 2020 konkursile pääsenud plaadi nimiloos "Kirjutan romaani" näitab oma pedal-steel-i võimekust meie oma mees Ameerikas, Laur Joamets.

Uut loomingut tutvustatakse juba täna värskelt renoveeritud Kinomajas, mis kannab nüüdsest sündmuste paigana nime KinoMaja Bar & Stage. Uksed avanevad kell 19:00 ning bändi on oodata kell 20:00. Loomulikult on kohapeal võimalus ahjusoe ketas koos asjaosaliste kommentaaride ja õnnistusega endale päriseks soetada ning kel soov veel jõuluvana kingikotti lisa hankida võib läbi astuda Revalsi Hooandja lehelt: https://www.hooandja.ee/projekt/ansambli-revals-uus-album