„Intriigi siin pole ja lahkun teatava kurbusega – kõlistame klaase ja sööme kringlit, kallistame. Tundsin, et on aeg edasi liikuda,“ sõnab Hunt, kes pea kolm aastat Power Hit Radios töötanud on ja Kroonika Meelelahutusauhindadel kolme parima hulka naisraadiohääle kategoorias mahtunud ka neil aastail.

„Jään seotuks TV3ga, kus jätkub mu videoblogi ja on plaanis veel uutki, nii et skandaali otsida lahkumisest mõtet pole. Olgu kõik siis juba uuel aastal uus,“ jääb raadiohääl esialgu veel salapäraseks uue tekkinud väljakutse osas, mis uuel aastal ootab, ent on kuuldavalt elevil.

„Minu karjääri eredaim osa Poweris jääb aega, mil veel Urmas Kolsar programmijuht oli,“ tunnistab Brigitte, et ehk ongi aeg kõigeks uueks uue aasta eel. “Urmas võttis mind Power Hit Radiosse tööle peaaegu kolm aastat tagasi ja mäletan, millise elevusega ma sinna läksin.” Just Kolsar oli see, kes nägi toona noores ajakirjandustudengis raadiohääle potentsiaali ja kelle käe all ja juhendamisel sai Brigitte areneda: “Tänu talle õppisin oma mõtteid selgelt väljendama ja sõnu ka hääldama raadiole kohaselt.”

Hiljuti soetas Hunt endale oma kodu, pärast suvist skandaali Silberautoga sai ka uue neljarattalise, lisaks jääb sellesse aastasse ka lahkuminek kallimaga ning võitlus väljakuulutamine halastamatute kommentaatoritega. „Olen ühe aastaga läbi elanud enam kui mõni inimene kümne aastaga,“ tunnistab ta, et 2019 pole olnud armuline, ent tänu heade sõbrannade toetusele jätkab ta pea püsti uuel suunal uuel aastal.

Jääme ootama, mille põnevaga skandaalitar uuel aastal üllatab.