Telesaates "Õhtu!" külas käinud muusikud Ithaka Maria ja Julia Anstal selgitasid, et tegu on kolmeliikmelise bändiga, kuhu lisaks neile kuulub ka Silvia Ilves.

"Meid ühendab selline õppeasutus nagu Tallinna Muusika Keskkool, aga me oleme käinud ja õppinud seal erinevatel aegadel ja kokku saime alles nüüd. Tegelikult oleme ju ometigi nagu teadnud teineteise olemasolust ja Ithakaga on mul ka varasemast soojem suhe, sest tema õega ma käisin samas klassis ja samas koolis. Meil on väga tugev muusikaline taust," selgitas Anstal, kuidas bänd sündis.

Ithaka selgitas, et uue koosseis hakkab esitama süvamuusikat, mida toetab kõigi muusikute pühendumus oskus. "Klassikat põimime džässiga, põimime popiga ja kindlasti rokiga," kirjeldas Ithaka.

Anstali sõnul puuduvad loodaval muusikal piirid, näiteks võib siduda isegi kantrimuusikat.

Lauljannad leiavad, et nende kolmeliikmeline ansambel on piisavalt omapärane, et fännide tähelepanu tõmmata, sest teist sarnast koosseisu sarnaste pillidega ei osanud keegi nimetada.

Kolmel naisel kokku on 10 last, mistõttu on proovideks aja leidmine küllaltki raskendatud. "Näiteks saime Silvia juures kokku siis, kui oligi täpselt tunnine paus. Lapsed olid seal samas juures, kes leidis, et võiks võtta mingi kõristi ja rütmi teha seal. See muusika armastus on põhiline, mida me edasi tahame anda."