Reisija laadis oma sotsiaalmeediasse video, millel on näha, kuidas tema kõrval istunud meesterahvas oma palja jala endale üle põlve on asetanud ning talla alt surnud nahka nopib, vahendab Mirror.

"Toredat lendavate jalgade reedet kõigile! Väga erinevad rõvedused on praegu toimumas," kirjutas anonüümseks jäänud reisija oma postituse pealkirjas.

Muidugi tõmbas nii äärmuslik video kohe kommenteerijate tähelepanu, kellele nähtu kohe üldse ei istunud. "Mu näol on veider tunne. Samuti, ma võibolla veidi oksendasin," tunnistas üks ausalt oma tekkinud tülgastust. "Mis toimub, miks kõik inimesed oma koledaid musti jalgu lennukis näitavad," ei mõistnud ka teine, miks nii peab käituma." Võimudele soovitati isegi, et nii halvasti käitunud reisija peaks vangi minema.

Alles hiljuti levis internetis video veel ühest väga veidrast reisijast, kes lennukisse oma poni kaasa oli võtnud. "Ma peaks loll olema, kui ostaksin pileti selle hinna eest, mida nad praegu küsivad, et siis poniga samas lennukis olla, " olid ka toona kõik postitaja poolel.