Brad Pitti ja Jennifer Anistoni abielust on möödas 15 aastat, kuid staaride lähedane suhtlus pole vast enam kellelegi uudis. Peale Angeline Jolie'st lahutamist on Pitt Anistoniga taas rohkem koos aega veetnud, vahendab Fox News.

Nüüd jäi tähelepanelikule fännile silma, et Pitt ja Aniston said ühiselt ka jõulud juba tähistatud. Nädalavahetusel korraldatud peol said Aniston ja Pitt kokku oma 50 kõige lähedasema sõbraga. "See iga-aastane kuuse ehtimise pidu on alati olnud Anistoni lemmik üritus, mida korraldada," tunnistas, üks lähedastest allikatest. "Ta armastab jõule. Nagu tavaliselt osales ka seekord peol suur hulk sõpru."

Lisaks Pittile osales peol ka näitleja teine endine silmarõõm Gwyneth Paltrow, kellega ta 90ndatel suhtes oli ning isegi kihluda jõudis. Kate Hudson, Jimmy Kimmel ja Reese Witherspoon olid sammuti jõulupeol.

Pealtnägija sõnul saabus Pitt Anistoni koju veidi peale seitset koos ihukaitsja ja autojuhiga, kes teda õues autos ootasid. Staar lahkus peolt öösel umbes kella 11 ajal. "Tal oli tavaline tume jakk ja nokamüts."