Pere tabanud tragöödiatest surma ja Hollywoodi kõrge lennuni. Siin on armastatud staarid täna...

Harry - Alan Rickman


Kui tegelaskuju Harry leidis ennast täielikust jamast peale abikaasa südame murdmist, siis näitleja Rickmaniga läks kõik täpselt vastupidi. Esmalt tasub mainida, et Rickman püsis abielus oma lapsepõlve silmarõõmuga kuni surmani 2016. aastal.

Vahetult enne surma elas ta üle väikse väikse insuldi tänu millele avastati kaugele arenenud pankrease vähk. Kurba uudist jagas ta vaid oma lähedastega ning suri maailmale ootamatult 69-aastaselt.

Sam - Thomas Brodie-Sangster

29-aastane staar osales veel mitmes tuntud filmis kuni sai auväärse rolli menusarjas "Troonide mäng".

Praegu mängib ta basskitarri bändis Winnet, kus ema Tasha Bertram on laulja. Brodie-Sangsteri elus on ka armastus, mida jagab kallima Gzi Wisdomiga.

Daniel - Liam Neeson

Filmis mängid Neeson murtud südamega leske, kes üritas oma kasupoega armastuses suunata. Vaid kuus aastad hiljem jõudis näitleja eraelu filmitegelasele järele.

Neesoni abikaasa Natasha Richardson suri ootamatult raske suusaõnnetuse tagajärjel. Nimelt võttis Richardson osa algajatele mõeldud suusatunnist, kui kukkus ja oma pea õnnetult ära lõi. Alguses naine väitis, et midagi pole viga ning kõik on korras, kuid vaid paar tundi hiljem tabas teda jalustrabav peavalu, mistõttu staar kiiresti haiglasse toimetati.

"Mulle öeldi, et ta aju on surnud... teda hoiti masinatega elus," meenutas 2014. aastal. "Ma läksin sinna ja ütlesin talle, et armastan teda. Ma rääkisin, et kallike, sa lõid oma pea ära ja ei tule sellest enam tagasi. Ma ei tea, kas sa kuuled mind, kuid nüüd on nii."

Abikaasa suri vaid kaks päeva hiljem.

Mark - Andrew Lincoln

"Ühes läbi ajaloo kõige romantilisemas filmis sain mina mängida seda tüüpi, kes lõpuks naist ei saagi," on Lincoln naljatanud.

Nüüdseks on näitleja eelkõige tuntud oma märkimisväärse rolliga telesarjas "Elavad surnud", kus ta kehastas ühte peategelast Rick Grimesi.

Alates 2006. aastast on Lincoln abielus Gael Andersoniga, kellega ka kahte last kasvatab, Arthur Clutterbucki ja Matilda Clutterbucki.

Mia - Heike Makatsch

Filmis kehastas Makatsch sekretäri, kes võrgutas ära oma abielus ülemuse. Iroonilisel kombel oli näitleja ise sel ajal juba seitse aastat olnud suhtes James Bondi kehastanud Daniel Craigiga.

Veelgi rohkem kuulsust kogus näitlejanna 2002. aasta filmis"Resident Evil", kus kehastas doktor Lisa Addisoni.

2004. aastal läks ta Craigist lahku ning elab nüüd koos oma sakslsest kallima Max Martin Schröderiga, kellega ka kolme last kasvatab.

Joanna - Olivia Olson

Peale hittfilmi osales tänaseks 27-aastane Olson pikalt jooksnud telesarjas "Phineas And Ferb". Oma hääle andis ta ka "The Powerpuff Girls" tegelaskujule Bliss. Samuti on ta kehastanud ka mitmetes videomängudes tuntud tegelasi.

2017. aastal naasis noore näitlejanna oma juurte juurde ning osales jõulufilmis " Red Nose Day 2017". Hiljuti võttis ta osa ka "X Factorist", kus Simon Cowell ta külmalt välja hääletas.