1. 1974. aastal sai ABBA maailmakuulsaks osaledes looga “Waterloo” Eurovisioonil. See oli esimene kord kui Rootsi Eurovisioonil võidutses.

2. ABBA ametliku logo disaineriks on Rune Söderqvist ning logo ilmus esmakordselt koos singliga “Dancing Queen” aastal 1976.

3. 1977. aastal esines ABBA kaks korda Londonis Royal Albert Hallis. Kontsertsaal mahutab 5272 inimest, piletisoovijaid oli aga üle 3,5 miljoni. Seega oleks ABBA võinud välja müüdud Royal Albert Hallis esineda umbes kaks aastat järjest.
4. 2005. aastal kirjutas ABBA liikmetele Madonna ning palus luba kasutada nende 79nda aasta loo “Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight)” sämpleid oma muusikas. Loa ta sai ning ABBA mõjutusi kuuleb Madonna loos “Hung Up”.
5. ABBA on müünud umbes 385 miljonit albumit üle kogu maailma, mis teeb neist maailma ühe enimmüüduima ansambli.
6. ABBA liikmed on lubanud mitte kunagi enam bändina esineda. “Selleks ei ole mingit motivatsiooni. Raha pole faktor. Tahame, et inimesed mäletaksid meid sellistena nagu olime – noorte ja elurõõmsate ning energilistena,” sõnab Björn Ulvaeus.

Kõige originaalilähedasemat ABBA showd näeb juba sel laupäeval Tallinnas, Saku Suurhallis. Kontsert pakub kõike, mis ühe ABBA show juurde kuulub: autentsed kostüümid, tantsuliigutused, harmooniad, erakordselt andekad muusikud ning lauljad. Bändi esitus on niivõrd originaalilähedane, et erinevust on raske märgata. Bändis mängivad muusikud, kes omal ajal päriselt ABBAga üles astusid ning see lisab kontserdile veelgi rohkem autentsust. Tallinna kontserdil mängib basskitarri Mike Watson, kes on kaasa löönud mitmete ABBA albumite salvestamisel ning tuuridel. Piletid on müügil Piletilevis! https://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/rock-ja-pop/arrival-from-sweden-the-music-of-abba-296097/?shop_provider=rcmdEstEng