Veebruar

Evelin Samuel-Randvere ja abikaasa Johann Randvere perre sündis 1. veebruaril preili Anna Marta.

Andres Herkeli ja Külliki Kübarsepa perre sündis preili Juuli.

Märts

"Padjaklubist" tuntud näitlejatar Grete Klein (30) ja tema teleprodutsendist kihlatu Ergo Kuld (43) said 13. märtsil tütre ja panid talle nimeks Saara. Grete otsustas, et "Padja­klubis" mängib tema karakteri Laura pisitütart kehadublant: "Ma tahan Saarale võimalikult palju privaatsust tagada."

Kolmandat korda sai isaks ka Henry Kõrvits ehk Genka - tema ja Maris Kõrvitsa perre sündis poeg Aksel.

Aprill

2. aprillil sündis räppar Andrus Elbingu (38) ja tema elukaaslase Ingrid Männi (25) perret esiklaps, kellele anti nimeks Venus.

Näitlejanna Karin Rask (40) ja tema abikaasa Rasmus Rask (42) tervitasid 30. aprillil oma pere kolmandat last, kes sai nimeks Stig. Raskide peres kasvavad veel 5. oktoobril 2006 sündinud poeg Hugo ja 23. mail 2009 ilmavalgust näinud tütar Natali.

Mai

Lauljanna Luisa Värk (32) ja tema poliitikust abikaasa Taavi Rõivas (40) said 21. mail kolmanda lapse. Tütar Uma Hermine kaalus sündides ligi 4 kilo ja oli 50 sentimeetri pikkune. Uue mängukaaslase üle rõõmustavad kümneaastane Miina Rihanna ja kaheaastane Herman.

Alates maikuust saavad lapsevanemaks olemist nautida ka saates "Tantsud tähtedega" teineteist leidnud lauljatar Getter Jaani (26) ja tema elukaaslane Ott-Sander Palm (28). 10. mail sündinud piiga sai nimeks Emily.

Juuni

Erakonna Eestimaa Rohelised juhi ja endise Tallinna abilinnapea Züleyxa Izmailova (34) ja tema abikaasa Joonas Laksi (32) perre sündis 17. juunil kolmas laps, kes sai nimeks Aksel Maru. Sündides kaalus põnn 3546 grammi ja oli 51 sentimeetrit pikk.

Juuli

Luukas Kristjan Ilvese ja sotsioloog Riina Raudse perre sündis poeg, kelle nimeks sai Wilfred August Ilves.

August

Armastatud laulja Tanel Padar (39) ja tema kihlatu Lauren Villmann (23) said lapsevanemateks 26. augustil. Ida-Tallinna Keskhaiglas ilmale tulnud tüdrukutirtsule pandi nimeks Linda.

Näitleja Helena Lotmani (28) ja tema südamearstist abikaasa Eno-Martin Lotmani (32) perre sündis teine laps 18. augustil. Nende esimene laps Aaron nägi ilmavalgust 2017. aastal.

September

USAs elav seitsmevõistleja Grete Griffin (26) ja tema abikaasa, jalgpallur Robert Griffin III (29) said 7. septembril teise tütre, kellele pandi nimeks Gameya. Peres kasvab ka kaheaastane Gloria.

Näitleja ja lavastaja Elina Purde (36) ja tema ärimehest abikaasa Andrus Purde (41) perre sündis sügise hakul teine tütar – õde viieaastasele Miale.

Oktoober

Lauljanna Merlyn Uusküla esiklaps, poeg Ralf Hubert sündis 1. oktoobril. „Seda tunnet, kui saad esmakordselt emaks, ei olegi võimalik sõnadesse panna. See on ime, eufooria, uskumatusetunne – ja kõiki neid korrutada sajaga või tuhandega!“ sõnas värske ema kommentaariks.

Jalgpallur Ragnar Klavan sai kolmandat korda isaks. Tema ja abikaasa Lili perre sündis pisitütar, kes sai endale nimeks Luna.

November

Muusik Marten Kuningas (33) ja kohviku Renard Coffe Shop üks omanikke Keit Lillemäe (36) said 30. novembril kahekordseteks lapsevanemateks. Poeg tuli ilmale varahommikul kell 6.23. Paari esimene poeg Teodor sündis 18. juunil 2017.

Blogija Kristina Pärtelpoeg (25) ja tema väljavalitu Siim Suuroja tervitasid oma esimest last 19. novembril. Khelani kaalus sündides 4170 grammi ja ta pikkus oli 52
sentimeetrit. Värske ema teatas õnnelikult, et tütar on emme nägu ja super armas.

Novembri lõpus sai teist korda emaks Draamateatri näitlejanna Hilje Murel (43),
kelle perre lisandus poisslaps.

Detsember

Saatejuhi Roald Johannsoni ja tema kallima Karini perre sündis 17. detsembril kell 2.30 teine tütar. Uut ilmakodanikku tervitas ka kaheaastane Dora. Möödunud aasta maikuus ütles Roald Kroonikale, et enne esimese lapse sündi ei kujutanud ta ettegi, mida lapsevanema elu tähendab. "Kerge pole see teekond olnud, aga ma ei vahetaks seda kogemust millegi vastu."

Päev varem, 16. detsembril said poja vanemateks tuntud telereporter Jüri Muttika (42) ja ­tema elukaaslane Ann Reimann (39).