44-aastane endine jalgpallur jagas videot, milles uhke pilguga lauale asetatud kalkunit ja sinki lõikas. "Jõuluõhtusöök Beckhamitega," kirjeldas staar videos toimuvat, vahendab Mirror.

Kuigi hurmur jättis mulje, et on kalkuni ise valmistanud ning nüüd uhkelt serveerib seda, siis terasemad silmad märkasid jalgpalluri taga kokkasid, kes usinalt ülejäänud roogasid valmistasid.

Kiirelt hakkas vale ka internetis paljastuma ning paljud ei suvatsenud arvamust omale jätta. "Kõige naljakam asi David Beckhami õhtusöögi lõikamises on see kokk seal taga, kes vaatab teda nagu ta teeks kõike valesti," naljatas üks Twitteris.

Veidi hiljem jäi fännidele silma, et 24ks tunniks postitatud video kadus kuulsuse kontolt varem kui oleks pidanud. "Ta ilmselt kustutas selle ära, sest see nägi uhkeldav välja ja ta lõikas valesti," pakuti võimalikku selgitust.

Beckhamite peres kasvab neli last, kes kokkade valmistatud õhtusööki mekkida said, 20-aastane Brooklyn, 17-aastane Romeo,14-aastane Cruz ja kaheksa-aastane Harper.