Liam Neesoni jahmatav intervjuu

Aasta alguses avalikustatud intervjuus meenutas Neeson vahejuhtumit oma minevikust, kuid pidi hiljem vabandama, et tegu ei olnud rassismiga.

Näitleja tunnistas, et on korra elus tundnud vastupandamatut vajadust tumedanahaline mees maha lüüa. Neeson kirjeldas, kuidas umbes 40 aastat tagasi tänaval külmrelvaga ringi tormas ning lootis, et leiab mõne tumedanahalise meesterahva, kellega tüli kiskuda. Nimelt oli vahetult enne tema pereliige elanud üle vägistamise, milles oli süüdi tumedanahaline mees.

"Ma küsisin, et kas ta teab, kes see oli, kuid ta ei teadnud. Teadis vaid lisada, et tegu oli tumeda nahavärviga meesterahvaga. Kõndisin tänaval edasi ja tagasi ning lootsin, et keegi selline läheneb ja hakkab tüli kiskuma."

Hiljem ei suutnud fännid kuuldut uskuda ning hakkasid näitlejad äärmuslikus rassismis süüdistama. Neeson vabandas avalikult.

Lady Gaga ja Bradley Cooperi märkimisväärne lähedus

Kuulujutud Lady Gaga ja Bradley Cooperi armuloost hakkasid levima peale filmi "Täht on sündinud" linastumist. Staaride tavatult lähedane läbisaamine tõmbas iga korraga aina rohkem tähelepanu, kuni fännid olid veendunud, et tegu ei ole enam pelgalt sõprusega.

Academy Awardsi galal lavastatud etteaste mõjus kui jäämäe tipp, mis fännid veelgi enam staare jälgima pani. Paar esitas oma hittlugu "Shallow", millega kaasnes sensuaalne lavaline liikumine ja omavaheline suhtlus.

Vaid loetud nädalad hiljem läks Gaga lahku oma kihltust Christian Carino ja ka Cooperi ning tema kallima Irina suhe sai läbi. Kuigi Gaga on väitnud, et tegu oli vaid tasemel näitlemisega, siis fännid arvavad veel tänaseni midagi muud.

Khloe Kardashiani eriti valus suhte lõpp

Khloe Kardashian, kes on korra juba Tristan Thompsonile petmise andestanud, astus teist korda ämbrisse, mille eest teda ka karmilt karistati.

Vahetult enne tütre True sündi jäi korvpallur Thompson fännidele vahele võõra naisega õrnutsedes. Muidugi oli Kardashianil andestamine väga raske, kuid lapse nimel elas noor naine reetmise üle.

Ei möödunud aastatki, kui Thompson taas lapse emale haiget tegi ning õrnutses seekord Kardashiani õe Kylie Jenneri parima sõbrannaga.

Pere läks mõlema lähedasega lootusetult tülli ning nii Thompson kui lapsepõlvetuttav Jordyn Woods tõrjuti täielikult ringkonnast.

Mike Thalassitise enesetapp

Tõsielusarjas "Armastuse saar" 2017. aastal osalenud 26-aastase Mike Thalassitise surnukeha leiti kodu lähedalt metsast.

Kiirelt selgus, et peale vanaema surma oli staar nii raskesse masendusse langenud, et ei suutnud isegi oma unistusi enam täita. Nimelt oli tõsielustaar vahetult enne avanud enda söögikoha, millel üha halvemini minema hakkas.

Staari surma põhjuseks kirjutati enesetapp.

Meeleheitel koduperenaine mõisteti vangi

Telesarja "Meeleheitel koduperenaised" staar Felicity Huffman sattus inetusse skandaali, milles teda süüdistati altkäemaksu andmises, et oma lapsi parematesse koolidesse saada.

Staar tunnistas oma süüd ning talle määrati karistuseks rahaline trahv, vangistus ja üldkasulik töö.

Oma 14 päeva vangistust on staar ära kandnud ning näeb juba tublisti vaeva üldkasuliku tööga.

Miley Cyrusi ja Liam Hemsworthi kiire abielu ja lahutus

Eelmise aasta jõuludel teatasid aastaid koos olnud Miley Cyrus ja Liam Hemsworth, et on asja ametlikuks teinud ning pidasid kodus maha romantilised pulmad.

Möödusid vaid loetud kuud, kui armastatud staaride abielu valusa skandaaliga ootamatult lõppes. Cyrus väitis, et soovib oma eluga edasi minna ning peab seetõttu loobuma kõigest ja kõigist, mis varasemat meenutab.

Nüüd aasta hiljem on Cyrus olnud juba suhtes Kaitlyn Carter ning Cody Simpsoniga. Ka Hemsworth jäi hiljuti fännidele vahele oma uue kallima tutvustamisega vanematele.