1. Adele


Adele on teinud muljetavaldava muutuse. Vaid kuue kuuga 40 kilo kaotanud lauljanna on tänaseks täiesti teine inimene.

31-aastane staar näitas oma raske töö tulemust esmalt räppar Drake'i sünnipäeval, kus kadestamisväärt figuur fännid suisa ahhetama ajas. Jõuludel postitatud pilt on aga veelgi uskumatum

2. Simon Cowell


Telenägu ja muusika ekspert Simon Cowell tegi peale ootamatult ilmnenud tervisehäda täieliku kannapöörde. Tänaseks täielikult vegani ja tervisesportlase elu elava Cowelli vorm on silmnähtavalt paranenud.

60-aastane staar on küll kaotanud veidi alla 6 kilogrammi, kuid tervislikuma eluviisi mõju kiirgab igast ta kehaosast.

3. Alec Baldwin


Kuigi näitleja Alec Baldwini kaalulangus jääb võrreldes eelnevatega pigem tagasihoidlikuks, siis ei tasu unustada, et ka see vajab tööd. Aasta on Baldwinile nii mõnegi kaika kodarasse visanud, näiteks kole kohtulahing parkimiskoha pärast ning naise nurisünnitus. Olenemata kõigest on 53-aastasel staaril õnnestunud kaotada veid üle 13 kilogrammi.

4. Jessica Simpson


Vaid kuus kuud peale sünnitust astus skandaalne ärinaine Jessica Simpson suure sammu oma kunagisele ideaalsele vormile lähemale. Üle 45 kilogrammi kaotanud Simpson selgitas, et kolme lapsega tegelemine on vormile kasulikult mõjunud.

5. Rebel Wilson


Kuigi Rebel Wilson ei ole veel avalikult oma kaalulangetamisest rääkinud, siis fännide terased silmad on märganud, et staari figuur vaikselt üha kahaneb. Kaotatud kilosid märgati esmalt oktoobri alguses toimunud pidulikul galal, kus näitlejanna enesekindlalt tantsis. Alates sellest ajast näib, et tubli töö on jätkunud.