Aga ehk on ikkagi tunneli lõpus valgus? Vähemasti sotsiaalmeedias üritab ta jätta muljet, et kõik on hästi.

Ta postitas Instagrami pildi, kust istub vannis - ilmselgelt paljalt - ning rüüpab šampust. Ta kirjutas juurde, et tal on aeg iseenda jaoks. "Tahan tänada kõiki oma toetajaid ja ustavaid fänne, kes on minu kõrval olnud terve raske aasta jooksul. Hindan teid kõiki ja ootan väga uut algust 2020. aastal."

Viie lapse ema Katie jaoks oli praegune aasta kõike muud kui rahulik. Ta pidi astuma kohtu ette, kuna jäi purjuspäi autojuhtimisega vahele. Lisaks olid tal suhtemured Kris Boysoni ning Charles Drury'ga. Viimasel ajal on ta avalikult kutsunud üles oma kunagist kallimat Dwight Yorke'i et too kohtuks üle pikkade aastate nende ühise poja Harvey'ga.

Viimane suur põnts oli aga isiklik pankrot, mille ta kuulutas välja novembri lõpus. Ta kinnitas, et pole võimeline tasuma oma tuhandete eurodeni küündivaid võlgasid.

Varasemalt ulatus viie lapse ema varandus üle 52 miljoni euro, mille ta kõik aastatega ära on kulutanud. Võib arvata, et enamik summast on läinud kulukate iluoperatsioonide eest tasumisele.

Daily Mail kirjutab, et maja on Katie'il veel alles, aga ilmselt läheb see peagi haamri alla, et võlgu katta.

Kõmumeedias on ta sel aastal korduvalt uudiskünnise ületanud ka oma totaalselt muutunud välimusega. Operatsioonide järel on teda raske äragi tunda. On ka mitmeid komplikatsioone, milles ta suuresti ise süüdi. Näiteks lasi ta suvel oma rinnapartiid väiksemaks teha. Kui ta aga oma toonase silmarõõmu Charles Drury'ga voodis hullas, purunesid operatsiooni õmblused puruks. Kuidas täpselt, ei oska Katie ka ise öelda, sest oli purupurjus.

Drury on praeguseks minevik, kuuldavasti on Katie taas koos endise peika Kris Boysoniga. Vähemasti oli selline seis enne pühi, praeguseks võib tema tormilises eraelus seegi tõik juba muutunud olla.