2015. aasta aprillikuus tuli Luts Tiina Talumehe moeshow'le koos oma endise kallima, Annaga. Vaid kolm kuud varem oli mees seltskonnas olnud veel Inese kõrval.

Anna ja Marki suhe sai alguse pärast viimase lahkuminekut oma abikaasast ja kahe lapse emast. Nad olid Annaga koos viis aastat, enne kui suhtes tuli paus ja Mark vallutas Eda-Inese südame.

Toona kinnitas ka Anna, et on taas Markiga koos: "Meil on jälle kõik hästi, rohkem ei ole midagi öelda."

Kuidas täpselt Marki ja Saskia teed kokku jooksid, ei ole täpselt teada, ent Saskia lausus Kroonikale, et see võis olla juba umbes 12–13 aastat tagasi, kui ta Marki märkas. Nimelt kuulub Mark tuntud spordiperekonda. Tema isa on kauane Valga kooli juht ja hinnatud kergejõustikutreener Raimond Luts, kes oli ühtlasi odaviskaja Magnus Kirdi esimeseks treeneriks. Raimondi tütar Kristel oli aga aastaid abielus näitleja ja lavastaja Ain Mäeotsaga, kellega tal on neli last.

Saskia vastab toimetusele saadetud ühisavalduses koos Markiga, et iga suhte eesmärk on hoida kooslust värskena elu lõpuni. Kuidas kõik välja kukub, seda näitab juba nii aeg kui ka elu.

"Tõstke käed püsti, kes ei taha armastada ega olla armastatud! Soovitame kõigil keskenduda sisemisele õnnele, mitte üritada välist pilti luua. Õnn ei sõltu ju sellest, mis meil on, vaid sellest, millised me oleme!" ütlevad Mark ja Saskia.