"Jaagup on loomulikult meelitatud, et tema lugu “Beautiful Lie” võrreldakse nõnda paljude teiste tuntud lugudega, kuid võib kindlalt väita, et mingit kindlat teadlikku kopeerimist või jäljendamist ei ole olnud. Vastasel juhul ei oleks ta seda lugu ometigi konkureerima saatnud, teades, mida tähendab Eesti Laul ja ka seda, et varasemaltki on konkursilt plagiaadisüüdistustega lugusid eemaldatud," seisab tema mänedžeri poolt Kroonikale saadetud kirjas.

Samas lisatakse kirjas, et tõesti on sõnades kasutatud lauset "Call me friend but keep me closer", mis on tuntuks saanud Eilishi palast. "See fraas ei ole peidetud sinna ära, lootuses, et keegi ei märka, vaid lisatud sinna väga läbimõeldult ja kõiki reegleid silmas pidades."

Kroonikale antud kommenteeris selgitab ka Tuisk ise, et ta kuulaski loo kirjutamise ajal ka teiste artistide loomingut. "Nagu kõik muusikud ja inimesed olin ka mina võimalikult nendest lugudest mõjutatud, mida kuulasin, aga saan kindlalt öelda, et oma loo lõin ma oma valust," väidab ta.

Vaata videot, kus kõrvutatakse Jaagu Tuisu võistluspala ja Billi Eilishi hitti: