Adermann ja Loosaar tegid koos TV3 eetris jooksvat populaarset lastesaadet "Jänku-Juss ja sõbrad", mis alustas oktoobrikuus.

Adermann kirjeldab, et ühel detsembrihommikul sai ta telefonikõne Jänku-Jussi kehastanud Loosaarelt, kes teatas vajadusest talle asendaja leida. Mõni tund hiljem plahvatas meedias pommuudis: Loosaarele esitati süüdistus alaealise seksuaalses väärkohtlemises.

"Me ei tea ju tegelikult juhtunu tagamaid. Kuni pole selge, mis Venno Loosaarest saab, asendab teda Jänku-Jussina Arlet Palmiste," lisab Adermann.

20. detsembril kirjutas Delfi, et Põhja ringkonnaprokuratuur esitas muusikule, näitlejale ja õhtujuhile Venno Loosaarele süüdistuse alaealise seksuaalses väärkohtlemises.

Põhja ringkonnaprokuratuur on esitanud Venno Loosaarele süüdistuse alaealise seksuaalses väärkohtlemises. Süüdistuse järgi pani Loosaar toime ühe kuriteoepisoodi, mis seisnes selles, et ta hõõrus nooremat kui 10-aastast tüdrukut läbi riiete suguelundite piirkonnast, samuti leiti tema valdusest 19 fotot ja 4 videot lapspornoga.

Venno Loosaar läkitas avalikkusele pressiteate, kus kirjeldas oma nägemust olukorrast.

"Minu peretuttavad on esitanud minu vastu süüdistuse, justkui oleksin ma kolm kuni viis aastat tagasi katsunud nende last läbi riiete kubeme piirkonnast. Tegemist on tüdrukuga, kes aastatel 2014 kuni 2018 koos meie lastega kodus ja koduhoovis sageli mängis," teatas Loosaar.

"Loomulikult olen ma oma oma tuttavate tütrega, nii nagu veel tuhandete Eestimaa lastega mänginud, kuid mitte kunagi ja mitte kedagi väärkoheldud. Olen ise kahe täisealise tütre ning kahe alaealise poja isa ning oleme perega šokis, et see lugu sel moel avalikkuse ette toodi, enne kui mulle anti võimalus end kohtu ees kaitsta."